Nieuwe tanktassen

No Comments 1166

Dag 4 Somerset West, Zuid Afrika
Cheryl vraagt ons of we de accu uit haar motor kunnen halen en weg kunnen brengen om te laden. Dat willen we uiteraard wel. Sander verwijdert de accu en dan gaan we op stap. Eerst richting Julian om de accu in te leveren, vervolgens richting Henk van Zulu Overland.

Henk had ons een SMS gestuurd, ga naar die en die plek. Na wat zoeken vinden we de locatie. We SMSsen dat we er zijn en krijgen dan een nieuwe SMS met vervolg instructies. Spoorzoekertje spelen?

We volgen de volgende aanwijzingen en eindigen dan op Henk zijn oprit. We parkeren de motoren en worden verwelkomd. Ga zitten, koffie, thee of iets anders. Wat begint met een koffie en thee wordt uiteindelijk een lange, gezellige, ontmoeting. We kletsen, laten foto's zien, hebben het over reizen en natuurlijk ook Henk zijn werk als reisleider. Best mooi beroep en zo te zien doet hij iets goed want hij heeft een mega boerderij (waar ook conferences gehouden worden en het is ook een restaurant in het weekend).

We hebben Henk ontmoet toen hij met een groep Canadezen door Namibie aan het reizen was. Daar hadden we al gezien dat hij Wolfman tanktassen had op de motoren. Onze tanktassen. Henk stelt voor dat we van hem 2 gele tanktassen overnemen en dan koopt hij, als Wild at heart ze binnen heeft, weer nieuw. Voor ons een prima deal want Henk krijgt korting bij Wild at heart dus voor ons zijn ze ook goedkoper en nog beter, ze zijn geel in plaats van zwart.

Als dat allemaal geregeld is moeten we wel honger hebben, het is al 13 uur. De huishoudelijke hulp zal wel even iets kleins klaar maken voor de lunch. Ze hebben enkel pizza is dat goed? Wij denken al, pizza is een lichte lunch?

Een half uur later komt de huishoudelijke hulp met 2 mega borden aanzetten, op ieder een vers gemaakte pizza. Een tijdje later komt ze met een derde. Met ieder een pizza vallen we aan op de lunch. Een heerlijke lunch, maar iets kleins of lichts? Dat zeker niet!

Rond een uur of 17 moeten we dan echt afscheid nemen, Henk heeft nog dingen te doen en ook wij. We vertrekken weer naar Somerset. Onderweg stoppen we bij het winkelcentrum om daar nog even snel bier te kopen en een kaart van noord Afrika. Dan via het tankstation door naar huis.

Thuis aangekomen spreken we af ons avondeten (het Indiaas van 2 dagen terug) te delen met Cheryl en Thalia's avondeten (kip vleugels en kip filet). Terwijl alles in de magnetron en op het fornuis staat begint Cheryl ook vast met het innaaien van een nieuwe ritssluiting in Sander zijn protectie vest. Na het eten wordt deze klus afgemaakt en nu heeft Sander een vest met heavy duty ritssluiting, eens kijken of deze langer houdt?

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us