Sander maakt een schuivertje

No Comments 1105

Hoe kan ik het vergeten te melden? We rijden van Stellenbosch naar Paardeneiland in Kaapstad en komen dan op een klaverblad van snelwegen. Op dit klaverblad zijn we al eens fout gereden toen we terug gingen naar Cheryl, omdat de bochten heel krap zijn en de afslagen elkaar super snel opvolgen. We rijden het klaverblad op eerst rechts aanhouden, dan links aanhouden, door de bocht en dan rechtsaanhouden.... Die laatste is fout we zien onze afrit links liggen terwijl wij ondertussen op de snelweg terug richting Stellenbosch zitten.

De eerst volgende afrit keren we dus weer om. Poging 2 om naar Paardeneiland te bereiken. Nu hebben we het helemaal door. Rechts aanhouden, links aanhouden, krappe bocht je moet dan wel invoegen dus Sander kijkt achterom om te zien of er verkeer aankomt, ruikt diesel en schuift zo onderuit!

Ik rijd achter Sander en mijn grootste angst is dat ik in zo een situatie over hem heen rijdt. Ik rem, stop, en begin eerst maar te toeteren, de bocht is namelijk niet overzichtelijk en ik heb geen zin om van achteren aangereden te worden. Ik zie de auto achter me aankomen en stoppen, die heeft het dus gezien. Ik spring van de motor en loop snel richting Sander, zijn motor ligt op 2 rijbanen. Zelf staat hij ondertussen al weer overeind. Samen tillen we de motor op en dan snel maar weg hier. De snelweg is niet echt de plek om de schade te bekijken.

Bij Andy aangekomen blijkt de schade een smerige broek (diesel) en een gebroken klem op de motor te zijn, valt mee dus. Sander staat uiteraard wel nog een beetje te beven, zeer heeft hij zich niet gedaan maar een schuiver op de snelweg, dat is toch niet iets wat je hoopt mee te maken.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us