Braaidag

No Comments 1188

Een dagje Kaapstad, Zuid Afrika
We hebben besloten vanavond te braaien. De lucht is blauw dus het weer houdt ons niet tegen. Eerst het dakterras van Tania en Ard op om een foto van het uitzicht te maken.

Daarna gaan we naar de supermarkt. Die ligt gelukkig om de hoek bij Tania en Ard. We kopen wat spareribs, worst en springbok. Nu enkel nog wat kip ergens kopen en bier en dan zijn we klaar.

Als de boodschappen thuis zijn lopen we nog eens voor bier. De liquorstore in het centrum blijkt echter niet meer te bestaan. Een andere liquorstore om de hoek heeft weer een heel assortiment maar niets is geprijst. Daar hebben Sander en ik een hekel aan. We verlaten de winkel dan ook zonder bier.

Na de lunch pakken we de motor en rijden terug naar KTM, we willen de Touratech topkoffer nog eens zien. Die is toch van binnen beter afgewerkt dan Motorradical, hier zijn de hoeken wel gelast.

Daarna rijden we door naar Wild at heart. We stappen de zaak binnen op zoek naar soft luggage. Maar daar hebben ze, omdat Wolfman leveringsproblemen heeft, niet veel van. Wel zegt Johan dat hij tot afgelopen zondag een motor in de winkel had waar Globescout zijkoffers op zaten. Waarom hebben ze ons dat niet gezegd toen we hier de eerste keer waren en gevraagd hebben naar zijkoffers? We zijn eerlijk gezegd een beetje klaar met deze shop, we weten dat mensen er helemaal fan van zijn maar wij zijn niet een van hen.

We bezoeken op de terugweg nog even de supermarkt voor kip, de eerste heeft geen gemarineerde kip. De tweede supermarkt wel maar die heeft daarna weer geen liquorstore! Je gaat ons toch niet vertellen dat bier hier een probleem gaat worden? Terug thuis besluiten we dan nog maar 1 andere liquorshop te proberen. We lopen naar de Spar, iets verder, maar deze heeft een liquorstore met bier, en prijzen. We kopen 8 grote flessen bier en met 2 gevulde rugzakken keren we huiswaarts.

Tussen 17 en 18 komen Tania en Ard thuis. De BBQ wordt aangestoken en als de zon onder is begint ons feestmaal. Voor de verandering is er veel te veel vlees. Het is zelfs zo erg dat we besluiten morgen weer een braai te doen om de rest op te eten.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us