Spierpijn

No Comments 1140

Kaapstad, Zuid Afrika
Terwijl we nog in bed liggen weten we al hoe laat het is. Been optrekken doet al zeer. Uit bed komen is een zeer pijnlijke bezigheid. Wij gaan vandaag echt nergens heen.

De douche helpt enigszins, totdat je eronderuit stapt. Aankleden is een heuse martelling. Ik besluit dan maar kleren te gaan wassen, doen we in ieder geval nog iets zinnigs.

Na het ontbijt gaan we dan nog maar wat computeren en spelletjes op de telefoon spelen. Best jammer want buiten is het stralend mooi weer. Zo mooi dat ik vanochtend mezelf nog meer gemarteld heb en het dakterras opgeklommen ben om nog een foto van de tafelberg te nemen.

Na de lunch besluiten we dan toch eventjes op pad te gaan. We gaan naar Signal Hill om daar nog een foto van de tafelberg te maken. Lion's head beklimmen gaan we niet meer doen. Dat komt goed uit want er is een ren competitie aan de gang op de berg.

Bij Signal Hill komen we Maren en Jessica tegen, wat een verrassing die hier te zien! We kletsen eventjes maar onze spierpijn maakt ons waarschijnlijk niet de gezelligste gesprekpartners.

Sander martelt zichzelf ook en klimt de muur op.

Nog even een panorama shootje van de omgeving.
En dan de muur weer af. We lopen nog even naar de andere kant van Signal Hill, daar is een schuine helling omlaag. Bij iedere stap is het au, au,au. We zijn dan ook snel klaar op de berg. We stappen de motor op en rijden terug naar huis.

Omdat we Tania en Ard niet in de troep achter kunnen laten moeten we nog even een wandeling maken naar de liquor store en onze bierflessen inleveren. Hier loopt echter alles scheef dus ook dat is best wel een expeditie. Daarna zakken we weer neer op de stoel en doen nog een rondje Monopoly. Deze keer gaat Sander winnen, hij is er heilig van overtuigd. Niet dus!

Als Sander voor de tweede keer failliet is gegaan met Monopoly gaan we buiten een biertje drinken. Geen erg effectieve dag maar morgen gaan we weer op pad. En dat terwijl de tweede dag meestal de spierpijn nog veel erger is.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us