Om het af te leren nog een keer braaien

No Comments 1168

Dag 6 Johannesburg, Zuid-Afrika
We worden wakker in een heerlijke lucht van vers brood. Kobus maakt iedere zondag verse ciabatta. Hongerig zitten we aan tafel tot iedereen er is. Tijd om aan te vallen. Het brood smaakt uitstekend. Na het ontbijt krijgen Andre (een jongen die hier ook tijdelijk logeert) en ik een cursus brood bakken. In Nederland maar eens uitproberen of het ons ook lukt.

Terwijl het brood staat te rijzen maken Sander en ik foto's van de tweede alp. Die zetten we ook vast te koop. Daarna zoeken we uit wat de onderdelen kosten voor als we de motoren in onderdelen verkopen en dan is het tijd om met de honden te spelen.

Frons, Bella en Sjors klagen niet. Bella zit op schoot, Frons ligt languit op de grond terwijl Sander hem aait en Sjors is blij dat hij eindelijk eens rust heeft in zijn mand.

Rond 11:30 steekt Kobus de braai aan. We gaan vandaag weer braaien maar dan als lunch. Wederom wordt een rijkelijke portie varken, worst en lam klaargemaakt en dan kunnen we allemaal aan tafel. Er is nog een vriendje van Pierre te eten en ook de oudere zoon van Kobus is aanwezig. Met zijn 7-enen genieten we van het zondaagse feestmaal. Er kan nog meerdere dagen nagenoten worden want er is nog aardig wat vlees over. Als toetje krijgen we nog een eigengemaakte chocolade cake. Het is 15 uur als we klaar zijn met eten en we zijn tonnetje rond.

Omdat het ondertussen is begonnen te regenen en onweren spelen we binnen wat computerspelletjes. Om 18 uur gaat de tweede portie ciabatta in de oven en dan kunnen we om 19 uur weer aan tafel. Niemand heeft echt honger dus het is meer pak als je iets wil en ga verder met wat je aan het doen was.

's-avonds zoeken we nog een beetje verder naar een tweede BMW. We hadden er een gezien in Duitsland die erg mooi was maar die is helaas niet meer te koop. Maar ja het is winter, laagseizoen dus gelukkig genoeg aanbod. Helaas betekent dat ook dat de verkoop van onze alpjes lastig kan worden.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us