Derde motor bekijken

No Comments 1109

Terug in Nederand
We worden wakker in Groningen, Ineke heeft ons vandaag onderdak verschaft. We ontbijten in het verder lege huis, Ineke is al naar het werk, ruimen onze troep op en sluiten af. Bedankt Ineke!

We rijden naar Friesland, wel met wat gemengde gevoelens. We hebben een mailtje gehad van de man en die was al erg vreemd. Ik vroeg naar hoe laat de andere klant kwam zodat we niet tegelijk zouden zijn en het antwoord was wat dacht ik wel dat hij 2 mensen tegelijk naar dezelfde motor liet kijken zo was hij niet! Wij hebben terug gemaild van sorry we bedoelden het niet zo maar hebben erna niets meer gehoord.

De motor staat al buiten klaar. Wij hadden gebeld? Ehh nee gemaild we zijn net terug uit zuid Afrika waar we met onze 2 alpen heen zijn gereden en omdat die stuk zijn zoeken we nu 2 andere motoren om verder op te reizen.

Eerste opmerking een R100GS is geen motor voor vrouwen. Prima we waren voor mij aan het kijken. We bekijken van alle kanten en ik stel voor aan Sander of we een proefrit zullen maken. Nou zegt de verkoper als we daarna zeggen 3000 euro kunnen we hem net zo goed laten staan aan onzin boden doet hij niet. Hij heeft niet het gevoel dat we serieus zijn dus kunnen we geen proefrit maken. Maar willen we anders een kop koffie? We zeggen nee maar even later weer kom we drinken even koffie. Nou vooruit dan maar, Sander en ik lopen mee.

Koffie? Nou zegt Sander doe maar thee. Dit is een kantine van vrachtwagen chauffeurs en die mannen drinken geen thee. Dus je kan enkel koffie krijgen. Dan maar koffie voor Sander en mij. Ondertussen zijn we klaar met de gast. Wil hij uberhaupt een motor verkopen? We krijgen de andere motoren nog te zien en praten nog even over Almere, de verkoper daar kent hij ook. We nemen afscheid en stappen in de auto.

In de auto zijn we het snel eens. Deze man is een ei en we hebben nu 0 behoefte meer om naar Almere te gaan. We zijn eruit, we kopen de motor in Limburg van Clement en de motor van Marjolein in Alphen. Als blijkt dat de grote tank niet lekker rijdt (aanpassing van de veren kan invloed hebben dus dat testen we eerst) kunnen we redelijk makkelijk de tank omwisselen voor een kleinere dus dan blijft Clement zijn motor een uitstekende deal voor ons.

Bij Sander zijn ouders sturen we meteen de twee mails, jullie motoren zijn verkocht wij willen ze. Daarna stappen we op de trein naar Roosendaal. Daar aangekomen hebben we van Clement al reactie. We worden het snel eens over de prijs en besluiten het geld over te maken. Clement stuurt de motorpapieren op en ophalen van de motor dat mag in het nieuwe jaar, kunnen we er meteen mee naar de Boxertoko dat scheelt ons een keer op en neer rijden naar zuid Limburg.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us