On the road again

Eppstein, Duitsland No Comments 1164

Van Milheeze, Nederland naar Eppstein, Duitsland
We zijn vandaag weer vertrokken. Eerst maar even een korte terugblik van de afgelopen tijd. De laatste voorbereidingen hebben ons tot de laatste dag bezig gehouden. Sander ontdekte dat zijn middenbok rot was dus een week voor vertrek nog even een nieuwe middenbok gekocht. Op vrijdag ontdekte hij dat zijn Gerbing jas kwijt was dus van het pakken kwam weinig meer terecht. Zaterdag vond hij de jas terug (bij de Boxertoko) en konden we beginnen met pakken. Uiteraard veel te veel troep erbij gekocht en het past allemaal niet in de koffers. Na een halve dag passen en meten ben ik chaggie en besluit ik alles wat niet past gewoon in de topkoffer te gooien dan maar geen lege topkoffer in het begin.

Zaterdag avond geven we een afscheid / verjaardagsfeestje. Het gezelschap is zeer gemelleerd. Met ons kleine clubje houden we een BBQ met daarbij een gezellig kampvuurtje. Als het vlees op is maken we alles klaar wat we nog over hebben. Een paar frieten, wat aardappelkroketten, kroketten, frikandelen het wordt een gevarieerde maaltijd. Rond middernacht is het buiten toch wel afgekoeld, iedereen is ondertussen naar huis vertrokken en Sander en ik storten ook ons bedje in.

Zondag ochtend hangen we de koffers op de motoren, pakken de laatste spullen in en zijn zo goed als klaar wanneer Fred, Sander zijn ouders en Sjef met Quinten komen. Bijna exact hetzelfde uitzwaaicommitee als een jaar terug. Quinten moet ondertussen niets meer van de motoren hebben. Deze keer dus geen foto van mijn neefje op mijn motor.

Als alles in de auto's staat, de nodige foto's gemaakt zijn nemen we afscheid en rijden met Fred Milheeze uit. We komen tot ongeveer 20 km, dan ontdek ik dat we onze camelbags niet op onze rug hebben. We keren dus maar weer om. Iets voor 12 uur zijn we weer in Milheeze, Erik komt meteen met de rugzakken aanlopen. We geinen even dat we hier wel kunnen lunchen en de tent opslaan maar dat doen we maar niet. Gedrieen keren we weer om en gaan weer op pad.

Net over de grens met Duitsland lunchen we met Fred en daarna nemen we ook van hem afscheid, het is tijd om met zijn tweeen door te gaan. Als we in een stad verzeild raken besluiten we de snelweg op te gaan. Die blijven we volgen tot Eppstein. Onze camping hebben we al geboekt, vandaag hoeven we dus niet te zoeken. We rijden het terrein op en beginnen met het opzetten van ons nieuwe tentje.

Dat gaat voorspoedig. In een mum van tijd staat de tent en is hij ingericht. Precies mooi getimed want het is 18 uur. Tijd om naar der Waldgeist te gaan, het restaurant waar we gereserveerd hebben.

We bekijken de menukaart bij de Waldgeist en denken de schnitzel, 500g dat moet wel lukken toch?

Na veel ploeteren moeten we onze nederlaag erkennen, die 500g voelt aan, en ziet uit, als 1 kg en beide lukt het ons niet de lap weg te werken. Moeten we de rest morgen maar op brood eten? Is toch wel een erg stevig ontbijtje zo een centimeter dikke lap varken.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us