Kansloos dagje

No Comments 1057

Munich, Duitsland, dag 2
Het is gewoon te koud om het bed uit te komen. Daarom liggen we uiteindelijk tot 11 uur in onze slaapzakken. Het ontbijt kunnen we dus overslaan. We lopen naar het tuincentrum om de hoek, daar zit een bakker bij in want brood hebben we niet. Daarna duiken we de tent weer in om te ontbijten, we zitten daarbij te bibberen van de kou.

We besluiten eerst maar naar het outdoor centrum te gaan, volgens de man van de camping de grootste van Munchen, en hij zit hier om de hoek. We stappen op de motor en rijden het kleine stukje. In de winkel moeten we eerst een half uurtje ontdooien. We krijgen een kop koffie aangeboden om het warm te krijgen.

Omdat we zo laat opgestaan zijn en ook nog eens lang in de outdoor zaak geweest zijn (waar ze ons vertelden dat het 5 graden was!!) is de dag zo voorbij. We proberen nog een plek te vinden waar we mijn versnellingsbak olie mogen wisselen maar dat lijkt hier problematisch te zijn. We worden door gestuurd naar een andere werkplaats en daar is het vol en willen ze niet echt een afspraak maken wanneer we wel kunnen komen. Dan maar weer terug naar de camping, daar gaan we in het washok nog even het stroom in Sander zijn topkoffer maken, zijn ruitje en remleiding weer vast zetten en dan is het alweer tijd voor het avond eten. Na het eten duiken we weer vlug onze tent in, zo een dag kou das echt niets voor ons!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us