Its raining man

No Comments 1101

Munchen, Duitsland, dag 5
De weersvoorspelling voor vandaag is vanaf de middag regen. We moeten de ochtend dus goed besteden buiten. We zoeken de spullen uit, richten het vakje op Sander zijn tank opnieuw in en zijn zijkoffers. Daarna halen we alle spullen die we willen bewaren van de 2 kapotte koffers. We zijn net klaar als het begint te regenen.

We lunchen in de tent met het gezellige getik op het tentdoek. Helaas is onze nieuwe tent niet zo geniaal als gedacht. Het ding lekt in de hoeken van de rite en ook bij de ophanging van de binnentent. Goed kijken waar je gaat zitten dus anders heb je de druppels in je nek.

Na de lunch gaan we douchen, dan heeft de handdoek nog tijd om te drogen. Als we onder de douche uitkomen is het begonnen te zeiken. We rennen naar de tent, halen de laptop en gaan onder het afdakje zitten. Door de wind en de regen wordt het steeds kouder dus als we het internet niet meer nodig hebben verhuizen we naar de WC hokjes. Daar is het tenminste warm. Wel jammer er is hier een kroegje en een gezelschapsruimte maar alles is op slot, wij gaan niet zitten blauwbekken buiten, als alles dicht blijft gaan wij maar bij de douches en de wc's zitten.

We maken een route richting Istanboel, zo snel mogelijk zuidwaarts. Als we weer buiten komen is het zo goed als droog, we leggen de spullen in de tent en gaan wandelen naar een restaurant en pin automaat. Na het eten wandelen we weer terug, gelukkig blijft het droog maar de temperatuur daalt weer flink.

Een blik op de weersvoorspelling leert ons dat we waarschijnlijk met de regen meetrekken. Het is hier morgen ochtend nog regen en erna droog, maar zaterdag middag begint de regen in Oostenrijk. Waarschijnlijk doen we er verstandig aan de regenkleding bovenop te leggen.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us