Een dagje niets

No Comments 1382

Een dagje Akcakoca, Turkije
De mannen zijn vroeg wakker, ze hebben er zin in. Omdat ze allemaal lopen in te pakken staan wij ook maar op en gaan zitten toekijken. Wij hebben dan al besloten een dagje in Akcakoca te blijven om een vervolg plan te maken.

Als de mannen klaar zijn met inpakken nemen we afscheid, we geven ze nog onze visitekaartjes zodat we contact kunnen houden.

Daarna zwaaien we ze uit als hun koers zetten naar Capadocia.

Sander en ik gaan eerst rustig zitten ontbijten. Tijdens het ontbijt laten de dolfijntjes zich weer zien, ze spelen in de zwarte zee recht voor ons. Na het ontbijt verhuizen we 2 plateautjes lager, naar de strandstoeltjes. Tijd voor wat zon aanbidding.

Rond 12 uur is het wijzer de zon uit te gaan dus gaan we in de schaduw een spelletje doen en zitten computeren. Dit niets doen houden we vol tot het tijd is om te gaan avondeten. Voor ons diner belanden we weer bij een soort fast food stal. De vrouw is super vriendelijk, ze neemt me bij de hand en laat plaatjes zien. Ik kies ons diner en een tijdje later zitten we weer aan 2 borden met kofte. Echt een fatsoenlijke maaltijd kennen ze hier niet of wij bestellen het constant fout. Ook hier krijgen we een bord met vlees en een schaal brood. Na ons eten doen de vrouw en haar man een poging een gesprek met ons te voeren. We krijgen er een kop thee bij en de oudste zoon probeert voor ons te vertalen. Omdat hij wel 5 woorden Engels spreekt lukt dat niet heel erg best.

Tijdens het niets doen hebben we vandaag wel besloten naar Griekenland te gaan. We hebben een hotel geboekt op het eiland Thasos om een weekje vakantie te vieren. Dan kunnen we daarna kijken wat we verder gaan doen. Ik wil namelijk graag door naar Mongolie maar zolang Sander geen lol erin heeft is dat natuurlijk geen optie.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us