Sander en Fred, holbewoners

1 Comments 1789

Een dagje Lace, Italie
We worden wakker en weten het al meteen, dit wordt een zware ochtend. Voor Sander en mij dan, Fred heeft nergens last van. Blijkbaar drinkt hij vaker zo veel??

Na het ontbijt gaan de mannen eerst aan de motoren sleutelen. De ketting wordt gespannen, de olielevels gecontroleerd en Sander verwisseld de voorwielen van onze motoren. Zijn voorband heeft namelijk veel minder profiel als de mijne, blijkbaar slijt hij nu ook voorbanden harder dan ik. Als alle klusjes gedaan zijn verhuizen we naar het zwembad. Het water is voor de afwisseling super koud. Snel er weer uit dan en op de bedjes gaan liggen om weer warm te worden.

Voor de lunch bezoeken we weer het camping winkeltje. We halen broodjes (die worden vanuit de vriezer voor ons vers ontdooid in de magnetron) en wat beleg. Daarnaast regelt Fred dat ze 15 biertjes voor ons koud leggen. Na de lunch hangen we eerst wat bij de tent tot we het te warm krijgen. Terug naar het zwembad dan maar waar we een melige middag hebben. Zo ontdekt Sander dat als je op de kant gaat liggen je met je rug scheet geluiden kunt maken. Gierend van het lachen liggen Sander en Fred nu naast mij scheet geluiden te produceren. Daarnaast speelt Sander een zeeleeuw en komt hij aanschuiven op de zijkant.

Het zwembad heeft ook een soort van grot, de oerman komt in ze naar boven en ze klimmen naar binnen.Na een gevecht om de grot springen de mannen terug het water in. Daarna moet Sander nog eens een bommetje maken. Daar maak ik weer een filmpje van. Als straf wordt ik daarom nog even het water in geduwd.

Als we het gevoel hebben dat onze lichamen genoeg zon gezien hebben vertrekken we terug naar de tent, het bier lonkt (Fred en Sander dan want ik hoef nog even geen alcohol).Voor ons diner besluiten we pizza te halen. Vier zegt Fred, want 3 is niet genoeg voor ons drieen. Sander lust ook altijd wel meer dan 1 pizza dus we kiezen er vier uit en gaan die bij onze tent op zitten peuzelen. Achteraf zou ik zeggen 4 is echt teveel. Allemaal zitten we rond een uurtje of 20 al te knikkebollen, de after diner dip is zwaar. We weten het nog net tot 21:30 te trekken en daarna duiken we moe maar voldaan onze tent in.

1 Comments

18-01-2015 John Wamelink
Leuk jullie nieuwe site!Hopelijk gaat het vervolg van jullie reis nu beter!Succes alvast met de voorbereidingen!

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us