Ready, set, go

No Comments 1068

Vandaag was onze eerste dag van de grote reis. We beginnen de dag met wat laatste inpak en opruim hektiek. Langzaam aan druppelen ook de uitzwaaiers binnen, Sander zijn ouders als eerste want die hebben ook de dubieuze eer een auto vol troep mee te mogen meenemen. Daarnaast zijn ook Corne (BMW GS Club), Fred (The Renegades), Marc, Sjef en Quinten ons komen uitzwaaien. Jammer dat Thijs ziek was anders hadden we die graag ook nog een knuffel gegeven (en Annemiek uiteraard ook).

Nadat ons huis leeg is, en de vuilcontainer bomvol, kunnen we vertrekken. Nog even de sleutels afgeven, een laatste foto shoot en daar gaan we. Of in ieder geval we doen een poging. Vooral ik (Marianne) ben niet gewend aan zoveel gewicht achterop en heb het gevoel op mijn achterwiel te rijden. Ik haal de bocht maar net....

Fred rijdt het eerste stuk met ons mee. Daar gaan we dus als een optocht van 3 motoren, Breukelen door en de snelweg op. We volgen de snelweg tot Raamsdonkveer. Vanaf daar gaan we binnendoor naar de Belgische grens. In Belgie gaan we met Fred lunchen en helaas moet hij dan weer naar huis. We zorgen er wel voor dat hij op de terugweg stevig op de motor zit want de portie friet is groot! Met dus nog wat extra gewicht in ons lijf vervolgen we onze route. Wij gaan zuid, Fred terug richting het noorden.

We rijden binnendoor Belgie door. Ergens, geen idee waar, wordt de lucht blauw maar zien we ook sneeuw liggen. Toch is het best wel goed te doen, helemaal met de jas en de handvat verwarming aan.

We eindigen onze dag in Laon (Frankrijk) in een soort van F1 hotel waar de douche je doet denken aan de WC in een caravan.... Ben benieuwd hoe dat morgen gaat douchen. Ik heb het al klaar gespeeld om al 2 keer mijn hoofd te stoten tegen het stapelbed, maar het is droog, warm, en we hebben dus een heel bovenste stapelbed om al onze troep op te gooien! Nog even lekker eten bij de overburen (Bufalo grill) en het is tijd om lekker op bed, met nog wat Nederlandse biertjes onze blog bij te werken. Viva de la France!!!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us