En het regent voor de afwisseling

Ouezzane, Marokko No Comments 1115

Van Martil, Marokko naar Ouezzane, Marokko
We worden wakker in ons tentje, voor het eerst rond een uurtje of 6 als de imam iedereen naar de moskee roept. Wij geven geen gehoor en draaien ons nog even om, het regent namelijk ook nog eens. Als we om 8 uur wakker worden regent het nog steeds. Even buienradar bekijken leert ons dat het de hele dag gaat regenen. Lekker een natte tent inpakken dus. We slaan de douche eventjes over en ontbijten in ons tentje, daarna inpakken en weg wezen. We trekken zuid langs de kust om vervolgens oost langs de kust verder te rijden.

Dat is het plan maar het waait zo verschrikkelijk hard dat ik bijna de berm in waai.

Vanwege de wind en omdat het toch moet, stoppen we bij een tankstation. Daar doen we meteen maar een lunch break omdat het volgens Sander ook al 12 uur geweest is. Niet dus, het uur tijdsverschil herkent de Koso (stroommeter) niet automatisch. Maar goed we zijn er toch, we staan stil en het stormt. We kopen een brood en wat sinasappelsap en daar zit je dan bij het tankstation in de storm en de miezer te lunchen.

We besluiten onze route aan te passen en het binnenland in te gaan, we hebben de kust gezien en met deze wind is het niet leuk rijden. Het binnenland in is een goede keuze qua wind, alleen nu vinden we onze andere trouwe metgezel weer terug, zeikende regen. Drijfnat drijven we door de bergen, stukken grond zijn de weg opgespoeld en straten zijn overstroomd, het is duidelijk niet de eerste bui die langskomt.

Bij een volgend tankstation gaan we maar weer eens tanken en besluiten we ook dat onze handschoenen en de rest van ons voldoende doorweekt is om te stoppen. We gaan een hotel opzoeken. Het is een luxe hotel met zwembad en nog verwarmd ook, maar ja wel buiten in de stromende regen.

We parkeren de motoren en krijgen een kopje thee aangeboden. Daarna gaan we eerst alle natte boel uitdoen, de tent ophangen en een douche nemen, eerst weer warm worden.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us