Een rustig dagje

Taliouine, Marokko No Comments 1752

Van Skoura, Marokko naar Taliouine, Marokko
We worden wakker gemaakt door het zonnetje, de lucht is strak blauw. We pakken onze spullen in en vertrekken voor een makkelijk dagje over enkel 'rode' wegen. Eerst willen we in Ouarzazate naar de supermarkt. We hebben goede hoop op een Marjane want op de kaart is het een grote stad. Of het nu een grote stad is of niet weet ik niet maar in ieder geval is er geen Marjane te vinden. We moeten het dus doen met een kleine supermarkt al is deze voor Marokaanse begrippen best groot. We kopen wat pasta, brood water e.d. En vullen onze wc papier voorraad aan, want die gaat er nog altijd lekker snel doorheen.

We lunchen ergens langs de kant van de weg bij een paar bomen die opeens in the middle of nowhere staan, voor de rest is het hier namelijk kaal en droog.

Daarna is het weer rustig doortuffen tot we rond 15 uur bij Taliouine aankomen. We zien een 3 sterren camping langs de weg met zwembad. Volgens Garmin ligt er echter in het dorp nog een camping en ons lijkt in het dorp handiger (voor avondeten, brood kopen en gewoon een stukje wandelen). Die tweede camping vinden we wel maar in het dorp ligt hij niet echt. We moeten een breed gravel pad op en dat wordt smaller en smaller tot je door een poort rijd, de camping. Nou een camper gaat hier niet komen hoor! En dat terwijl Marokaanse campings eigenlijk alleen maar op campers gericht zijn. Eten kun je op de camping ook niet en internet is er ook niet, dan maar terug naar de 3 sterren camping. Daar kun je eten en en internetten al is het zwembad helemaal leeg.

We zetten ons tentje weer eens op en kletsen wat met de buren op de camping daarna is het douchen en nog wat spelletjes doen om de tijd tot het diner te dichten. Ons avondeten is weer een keertje uit eten, deze keer proeven we de brochette, kleine stukjes vlees. Dat smaakt prima maar vooral de frietjes die erbij zitten zijn erg goed!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us