Even een adempauze

0 Comments 1105

Een rustdagje in Sidi Ifni, Marokko
Vandaag gaan we niets doen, nou ja niets doen, we gaan in ieder geval niet motor rijden. We regelen bij het hotel dat we nog een nacht kunnen blijven en gaan eerst een strandwandeling maken gevolgd door een rondje dorp nu het nog niet al te warm is.

Om 11 uur is het al behoorlijk heet en dus gan we maar weer naar de kamer terug. We willen het een en ander uitzoeken voor de komende landen. Waar zijn de ambassades, waar heb je een visum nodig, kun je die aan de grens kopen e.d.

De rest van de dag zijn we hier dan wel mee bezig. Heb je net een mooie route door Senegal gemaakt blijkt dat je toch via Dakar moet om de visum aanvragen voor Guinea, Ivoorkust en Burkina Faso in te dienen. We hebben, na wat onderzoek op internet, besloten om via Guinea en Ivoorkust naar Burkina Faso te gaan in plaats van via Mali. Over beide opties is het ministerie van Buitenlandse Zaken dan misschien niet heel positief we lezen op internet dat onlangs nog een paar mensen deze route hebben genomen en dat hij goed te doen is. Over mensen die via Mali reizen hebben we niets gevonden dus dan maar de route die is opgegeven en gereden door anderen.

Ons avondeten koken we zelf op het terras, ondertussen gaat de zon ook onder dus dat resulteert nog in een mooie foto.

Een lekker rustig dagje dus waarover dan ook weinig te vertellen is.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us