Politie controle

Tan Tan Plage (El Ouatia), Marokko No Comments 1659

Van Sidi Ifni, Marokko naar Tan Tan Plage (El Ouatia), Marokko
We gaan maar weer eens een stukje rijden. Eerst tanken. Dat gaat al soepel, de man van het tankstation heeft duidelijk zijn dag niet. Of het is gewoon een chagerijn. Hij gooit benzine over mijn motor en we hebben nog niet betaald of we moeten uit het pad want van alle 8 pompen moet de vrachtwagen uitgerekend onze pomp hebben.

Eerst moeten we langs Guelmim, volgens lonely planet een stad waar je vooral door moet rijden omdat de bevolking er aggressief overkomt. Wij rijden de stad in en worden begroet door 3 jongetjes die alle drie hun middelvinger naar ons opsteken. Welkom in Guelmim, lonely planet je hebt helemaal gelijk wij rijden door! Nou ja wij willen wel maar de ene weg opbreking na de andere in de stad. Gelukkig zijn de omleidingen heel kort, als de brug over de rivier nog niet aangesloten is op asfalt, dan ga je toch door de rivier? Zoals zovele is deze namelijk al lang geleden opgedroogd.

Het volgende dorp is Tan Tan. Volgens lonely planet ben je het dorpje voorbij voor je het door hebt. Nou bij ons niet hoor. Een stukje voor Tan Tan krijgen we onze eerste politie controle. Paspoort laten zien, die schrijven ze over op een blanco A4tje en dan mag je doorrijden. In het begin van het dorp is het weer raak. Wederom worden we uitgekozen. Dus maar weer stoppen, helm af bonjour ca va, hier is mijn paspoort even wachten en dan weer door. Welkom in Tan Tan. We tanken, halen brood en rijden door. Net buiten Tan Tan staat weer politie, gelukkig mogen we deze keer zo doorrijden.

Aangekomen in Tan Tan Plage, ook wel bekend als El Ouatia, rijden we meteen door naar het strand.

Daar gaan we lunchen. Vervolgens gaan we naar de camping om de tent neer te zetten en gaan we het dorp verkennen.
Zie hier de Marokaanse bezorg service van matrassen!!! Super dikke kwaliteit, en lang zo zwaar niet als ons oude Ikea Sultan Matras!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us