Nothing much

No Comments 1020

Een dagje Tendaba, Gambia
We willen hier een dagje blijven. Eerst dus maar eens uitslapen en daarna rustig ontbijten. Dan is het al weer heerlijk warm dus maar een spelletje spelen in de schaduw. Met niets doen kun je een dag goed doorkomen alleen is er dan ook weinig te vertellen.

We regelen bij het enige restaurantje van het dorp dat we er 's-avonds kunnen eten. Het is een vreemde man hij heeft fish domoda, fish benechin en fish en rice. We bestellen de eerste 2 en krijgen dan te horen dat het 2 persoonsschotels zijn. Vast niet maar ze hebben geen zin 2 verschillende dingen te maken. Dan maar fish benechin voor ons allebei. Hij probeert ons ook nog vast drinken te verkopen, boot tripjes, een overtocht met motor naar de overkant, een slaapplaats. Van alles en nog meer, en als we weggaan ook nog wat water. We kopen enkel nog 2 broden bij hem , dat kost 12 dalasis. Ik geef 25 en krijg 5 terug als ik zeg joh dat klopt niet doet hij net alsof hij nog wisselgeld aan het pakken is maar hij had de wisselgeld la al dicht gedaan. Uiteindelijk pakt hij de 5 weer terug en krijg ik netjes 13 terug. Leuk geprobeerd vriend maar wij weten toevallig al wat brood kost.

In de middag doen we weer lekker weinig, een beetje computeren, wat spelletjes en dan vliegt de tijd zo voorbij. Voor ons diner gaan we weer terug naar het restaurantje. De fish benechin smaakt heerlijk, alleen jammer dat alle vissen hier zo vol graten zitten.

Het lekkere rustigdagje sluiten we af op de lodge met een biertje en wederom een spelletje. Een heerlijk dagje niets doen dus!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us