Dat waren we vergeten, Pinksteren

No Comments 1069

Dag 4 in Abidjan, Ivoorkust
Voor het eerst in tijden hebben we weer eens een wekker gezet. We willen graag om 8:30 voor de deur van de ambassade van Kameroen staan. Dat lukt ook, helaas wel voor niets want het is tweede pinksterdag en dat vieren ze hier. De ambassade (en ook alle andere) is dicht.

Al snel zijn we dus weer terug bij het hotel. Nu we niets kunnen doen gaan we eerst maar in het zwembad liggen. Na wat zonnen en zwemmen besluiten we een stukje te lopen. In de buurt van de ambassade van Benin hebben we namelijk veel restaurants gezien en dat is loop afstand. We wandelen erheen en gaan eten bij de vietnamees. Een keer iets anders als kip met rijst of kip met friet. Het smaakt ons dan ook uitstekend.

Nu we onszelf al getrakteerd hebben op luxe eten willen we ook een toetje. We gaan naar de supermarkt om nog eens die heerlijke halve liter chocolade / vanille roomijs te zoeken. Helaas heeft ook deze supermarkt niet het lekkere ijs. Sander probeert een chemisch aardbeien ijsje en ik neem een bakje yoghurt, hebben we toch een toetje.

We lopen weer terug en duiken maar weer het zwembad in. Erg productief zijn we vandaag niet maar voor de afwisseling is het wel heerlijk relaxt. We doen wel nog iets aan zinnige dingen (visa formulieren invullen en een nieuwe planning maken voor alles aan te vragen) en dan is het weer tijd voor het diner. Helaas is onze maag de vietnamees reeds vergeten, we hebben weer honger. We halen maar weer een portie brood.

Als we 's-avonds een biertje willen gaan doen komen we tot aan het hek van het hotel, dan barst er een hoosbui los. We vluchten terug naar binnen en wachten daar een half uurtje alvorens we het nog eens proberen. Redelijk droog komen we aan bij de bar en als we daar zitten komt er weer een hoosbui aan. Mooie timing dus. We moeten helaas dus wel blijven zitten tot het weer droog is maar gelukkig is de biervoorraad van de bar nog lang niet op.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us