Nothing much

No Comments 1083

Een dagje Cape Coast, Ghana
We worden wakker door de regen. Vandaag dan maar niet naar Kakum National Park. In plaats daarvan doen we eerst rustig ontbijten onder een afdakje.

Terwijl we zitten te ontbijten komt een van de andere lodge gasten langs. Ze is Nederlandse maar woont met haar Venezuelaanse man in Nicaragua. Ze heeft een Nederlands reisboekje over Ghana wat wij mogen lenen om te lezen. Helaas is de bui sneller voorbij als dat ik het boek uit heb dus moet ik even een pauze inlassen om te gaan wandelen. We willen naar de 2 forten lopen, lonely planet zegt dat je er niet in kan maar dat het uitzicht mooi is.

We beklimmen de heuvel naar het eerste fort. Dan stuiten we echter op 2 hotels de vrouw van het hotel zegt dat het niet veilig is om naar het fort te gaan omdat daar drugsgebruikers zitten die nogal eens proberen je van je spullen te beroven. Als we toch naar boven willen adviseert ze ons een gids mee te nemen.

Wij besuilten het fort maar te laten voor wat het is en gaan lopen naar de tweede. We zien het fort wel liggen op de heuvel maar kunnen geen manier vinden om daar te komen. We lopen dus nog maar wat door het dorpje heen.

Terug bij de lodge is het lunchtijd. Daarna duik ik het boek weer in. Morgen willen we verder dus dan moet hij uit zijn. Dat lukt, om 16 uur heb ik het uit. We doen nog even een spelletje en dan kunnen we weer terug naar hetzelfde restaurant als gisteren. Daar eten we beide een bief gerecht wat wederom uitstekend smaakt.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us