Het regent weer eens

0 Comments 1112

Yaounde, Kameroen, dag 2
In de ochtend blijven we bij het guesthouse. We verdiepen ons in Namibie en het aansluiten van onze nieuwe Garmin. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer tijd voor de lunch.

Na de lunch maar ook even naar buiten gaan. We besluiten naar de Casino supermarkt te lopen en dan onderweg verzekeringsmaatschappijen zoeken (ook al zijn ze dicht) en nieuwe schoenen voor Sander. Als we de supermarkt uit komen blijkt het te regenen. Hier zijn wij niet op voorbereid. We hebben geen regenkleding bij ons. We vervolgen onze wandeling door de regen. Schoenen vinden we helaas niet. We zien wel veel connexion bussen langsrijden.

Zie je wel het is hier net Nederland!

Als we terug zijn bij de guesthouse regent het nog steeds. Ondertussen zijn we aardig nat geworden, we besluiten eerst maar te douchen. Met de gedachte om warm te worden stap ik onder de douche die enkel koud water heeft. En koud is het!

Daarna maken we onze route voor Namibie af. Volgens de lonely planet is er zeer veel moois in Namibie dus het maken van een route vergt nogal wat puzzelwerk. Als we daarmee klaar zijn hebben we een route gepland van meer dan 3000 km en we vermoeden ruim 3 weken ermee bezig te zijn!

We trekken onze regenjassen aan en gaan op zoek naar ons diner. Als we buiten komen lijkt de regen net gestopt te zijn. We zijn dan ook de enige die met een jas buiten lopen (vanmiddag waren we de enige zonder jas of paraplu). We lopen naar een soort snack tent. De keus is er vis of kip beide met plantain. We bestellen 2 borden kip met plantain maar hebben al meteen het idee dat ze ons niet begrijpen. En ja hoor tijdje later komt er 1 bord met kip en plantain. Toch is het wel een aardige portie! Als we ons bord leeg hebben ga ik eens vragen, was dit nu 1 portie of 2? Een portie zegt de vrouw. OK doe ons dan nog maar een tweede. Een tweede bord kip met plantain later hebben we toch echt wel genoeg gegeten. We sluiten af met een biertje en dan gaan we terug naar het guesthouse zodat we voor onze avondklok binnen zijn.

Op de terugweg gaan we, net als op de heenweg, bijna onderuit in de modder. Heerlijke combi geen asfalt en regen!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us