Eigenlijk niets

No Comments 1071

Yaounde, Kameroen, dag 3
Een rustig dagje in en rond het guesthouse. In de ochtend houden we ons weer bezig met de computer. We lezen ons in in Zuid-Afrika en Sander verdiept zich verder in het aansluiten van de nieuwe Garmin.

In de middag doen we een rondje stad. De vrouw van het guesthouse dacht dat central market open was, daar willen we heen om nieuwe schoenen voor Sander te kopen. Helaas blijkt central market gesloten dus zonder schoenen keren we terug. Het laatste stuk moeten we een sprintje trekken want een stortbui komt eraan.

We zitten weer lekker droog op de verande te computeren als een Belgisch stel aankomt. Ze zijn de eerste mede-reizigers die wij ontmoeten en voor hun geld dat ook. Ze zijn eind januari vertrokken maar omdat zij uit Guinee komt hebben ze daar veel tijd doorgebracht. Nu zijn ze dus ook in Yaounde en blijven hier ook een tijdje om visum aanvragen te doen. We wisselen routes uit en wat we verder van plan zijn. Ook zij waren initieel van plan heel Afrika rond te rijden, maar inmiddels zitten ze eraan te denken om in Zuid-Afrika de auto terug naar Belgie te sturen en zelf naar India te vliegen.

We eten weer bij een nieuw restaurantje in de straat. Vanavond proberen we Ndole uit, een typisch Kameroens gerecht, het ziet eruit als Boerenkool maar smaakt totaal niet zo. Er lijkt iets van vis doorheen te zitten maar verder dan dat komen we niet. Onze eindconclusie? Eetbaar maar geen giller. Als een restaurant Ndole op de kaart heeft zullen we het niet snel kiezen maar als het enkel Ndole op de kaart heeft zullen we ook niet weglopen.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us