Scenic river drive

Perth-Andover, Canada No Comments 1210

Van St Martins, Canada naar Perth-Andover, Canada

Het is een grauwe, grijze, miezerige ochtend met heel veel plezier kom je dan je bed niet uit. Gelukkig gaat het met Sander zijn voet wel iets beter, nu kan hij tenminste weer rondstrompelen en de schoen gaat ook een stuk beter aan. Omdat de voorspellingen zijn dat het op gaat klaren pakken we onze spullen in. En inderdaad tegen de tijd dat we klaar zijn met ons ontbijt is het gestopt met miezeren.

We rijden vandaag de scenic river route, heel New Brunswick lijkt een scenic route te zijn, wel een beetje nep want ze noemen gewoon alle doorgaande wegen een scenic route, wij noemen het ondertussen al gek scherend de ík-zie-niks route. De rivier is deze keer wel af en toe te bewonderen.

Voor de lunch hoeven we weer niet lang te zoeken en dan is daar weer een picnictafel die beschikbar is, we zetten de motoren ernaast en gaan zitten lunchen in het zonnetje. Ondertussen is het aardig warm geworden.

Een hele verbetering ten opzichte van de koude, mistige ochtend.

In de middag rijden zoeken we langs onze scenic route ook naar visitor centers, we hebben onze folder van alle canadese national parken weggegooid, niet handig blijkt achteraf dus nu is het een zoektocht naar een nieuwe. Uiteraard hebben ze het boekje niet bij de 2 toerist centers die wij bezoeken.

Ook is ons in New Brunswick legio elanden beloofd, ze lopen zo over de weg!

Dit bord zien we meermalen, en wij speuren ook echt de waterkant af.
Maar meer dan water, bomen, struiken en gras zien we niet.

Na bijna 400 km zijn we wel klaar met de dag, en het toeval wil dat we net langs een camping rijden, die rijden we dus maar op, we zetten ons tentje neer, maken ons avondmaal en brengen de avond door in de behaagelijke warmte van het bijbehorende cafe.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us