Grand falls en veel muggen

Edmundston, Canada No Comments 1133

Van Perth-Andover, Canada naar Edmundston, Canada

Omdat het nog niet echt goed gaat met Sander zijn voet gaan we vandaag maar een kleine afstand afleggen. We willen naar Edmunston zodat we, zodra Sander daartoe in staat is, in 1 ruk naar Quebec City kunnen rijden. Dus pakken we in de ochtend rustig ons tentje in, controleren het oliepeil en de bandenspanning van de motoren en gaan dan opweg.

Onderweg komen we langs de Grand Falls, zoals de naam doet vermoedden een waterval. Hier wordt ook electriciteit opgewekt.

Als we de watervallen genoeg bewonderd hebben rijden we weer door, nu enkel nog even lunchen onderweg, dan nog even avondeten regelen en dan zijn we om 14 uur al op onze bestemming aangekomen. We krijgen deze keer een enkele plek toegewezen, plek 120, je zou denken dat het dan druk is maar het hele grasveld is leeg, enkel schuin achter ons staat iemand en iemand op het andere eind van het grasveld, waarom we dan precies 120 moesten hebben?

Omdat het nog zo vroeg is hebben we vandaag eens rustig de tijd om eens een spelletje te doen en gewoon wat rond te hangen, dat is best fijn want de lucht is strak blauw en het is best warm. Het zwembad lonkt maar omdat onze zwemkleren nog ver weggestopt in compressiezakken zitten gaan we toch maar niet zwemmen.

Na het avondeten verandert onze rustige relaxte stekje plotseling in een grote muggen treffen, het zijn vooral die een grote bloedvlek achterlaten. Horendol worden we ervan, snel wassen we af, ruimen we het eten op en verdwijnen met de laptop richting het speelhok. Terwijl Sander computert wandel ik het hok rustig rond en speel wat met de hoepel (das lang geleden!!), daana verdiept Sander zich in het boek Canada, 1,2,3, een Frans boekje om te leren tellen. Helaas worden we het speelhok dan al weer snel uitgestuurd omdat ze gaan sluiten, dan toch maar even buiten zitten en de muggen van ons afslaan zodat we ons blogverhaal kunnen maken, daarna wordt het waarschijnlijk snel schuilen in de tent. Misschien heeft het muggen treffen zich ondertussen verplaatst naar onze linker of rechter buren die net aangekomen zijn.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us