Rust dagje

No Comments 1218

Maun, Botswana
Omdat het in de ochtend nog wat koud is beginnen we met het selecteren van foto's. We hebben er een stuk of 500 gemaakt de afgelopen dagen en dat moet uitgezocht worden.

Als de zon eindelijk op het terras komt stoppen we met computeren en gaan we naar buiten. De motoren moeten ook nog geprepareerd worden. Vol goede moed beginnen we met het eraf halen van alle kappen en beginnen we de zoektocht, waar en hoe moeten we de nieuwe garmin inbouwen? Al snel is het lunchtijd, nog altijd geen oplossing voor de Garmin gevonden en Sander zijn humeur wordt er niet beter op.

Na de lunch gaat Sander verder met de motoren en begin ik aan het voorbereiden van de barbecue. Als ik daarmee klaar ben is Sander ook klaar met de motor. Niet dat de Garmin erop zit maar een oplossing en plan van aanpak is bedacht. Gezien het tijdstip is het echter niet meer haalbaar de Garmin ook daadwerkelijk in te bouwen. Dan maar alles opruimen en ons samen op de barbecue concentreren.

We maken een vuurtje in de tuin voor de barbecue. Best lastig met 3 katten en 4 honden om je heen. Vlees laten liggen is geen goed idee, dan is het weg. Als je erbij zit moet je alsnog goed je best doen om de beesten weg te houden. Twee van de honden worden aangelijnd omdat die anders de barbecue inkruipen, de andere 2 zijn ouder en rustiger. Nu hoeven we enkel nog maar 1 van de poezen in de gaten te houden die erg veel interesse toont voor de barbecue.

Na de barbecue doen we binnen nog een drankje en kijken we een film over de bushman. Als die is afgelopen is iedereen moe. Tijd om te gaan slapen dus!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us