Bobby

No Comments 1120

Maun, Botswana
Na het ontbijt gaan we de stad in om te internetten. We strijken neer bij Wimpies en bestellen meteen maar een milkshake en een ijsje. Beetje vroeg op de dag misschien maar wel erg lekker. Na een uurtje moeten we toch maar verder gaan. We lopen nog een rondje door wat supermarkten en gaan dan terug op huis aan.

Omdat we vanmiddag gaan varen werken we vandaag maar niet aan de motoren. We vermaken ons met sudoko's en de beestjes tot het tijd wordt de boot in te stappen. Bobby zit als eerste in de boot en vaart met ons mee als boegbeeld.

We varen de rivier af op zoek naar vogels en nijlpaarden. De eerste zien we wel maar het nijlpaard heeft zich te goed verstopt. We meren ergens aan en lopen er een rondje. Vooral voor de hoognoodzakelijke plaspauze voor vele (Bobby).

Op de terugweg varen we langs een lodge voor een koud biertje. Gelukkig bedenken we ons op tijd dat van de 5 mensen in de boot niemand geld bij zich heeft. Erg handig. We kijken naar de lodge, we zien de mensen op een terrasje zitten maar wij moeten in de boot blijven. We varen maar terug naar huis en doen daar een biertje.

We worden opgewacht door Mieke die in de tussentijd eten heeft gemaakt. Als de zon onder is gaan we aan tafel en krijgen we groente uit de tuin, spinazie.

Na het eten gaan wij maar weer foto's uitzoeken, we moeten nog 1 dag uitzoeken en dan zijn we eindelijk bij.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us