Nee nee en nog meer nee

Cantwell, Alaska No Comments 1102

Van Fairbanks, Alaska naar Cantwell, Alaska

We staan op met het besluit dat we niet in Fairbanks gaan zitten wachten op pakkingen. Het is hier veel te koud. Dat besluit wordt nog eens bevestigd als we reactie krijgen van een motorzaak die ons door 2 mensen is aanbevolen. Ook hij heeft geen pakkingen en een band plakken dat moeten we zelf maar doen. We pakken onze spullen in, nemen afscheid van Dan en gaan dan een rondje Fairbanks doen.

Halte 1 is een zaak die banden zou plakken. We stappen de zaak in en ze zeggen nee plakken doen we niet, je moet maar een nieuwe band kopen. Eventueel willen we wel een binnenband erin leggen. Dat willen wij niet want als je dan een lek rijdt zijn we echt de pineut. We kopen enkel een andere set banden plug gereedschap en gaan weer naar buiten.

De tweede halte is een rondje supermarkt, we slaan voor meerdere dagen eten in zodat we in Denali National Park kunnen blijven als we dat willen. Daarna is halte nummer 3 Beaver Sports, de zaak met Garmin materiaal. Maar als we hier naar onze kabel vragen is het wederom een nee, die hebben ze niet en de houder ook niet. Sander heeft het nu helemaal gehad met Fairbanks, city of golden hearts echt niet! Snel werken we een boterham weg en gaan we op pad naar Denali.

Rond een uurtje of 17 rijden we het park binnen, we parkeren bij de administratie en krijgen daar te horen dat ze helemaal vol zitten. De enige tent plek die ze nog over hebben is een plek waar je niet met je motor mag komen, die moet je 1 mijl (1,6 km) verderop parkeren. Wij gaan niet met al onze spullen 1,6 km lopen en keren dus maar weer om.

Sander is nu helemaal klaar, het liefst verlaat hij Alaska meteen om terug te gaan naar Canada. Ik volg in een rustiger tempo want ook al zijn al deze nees heel vervelend de omgeving is hier nu wel prachtig!

We rijden langs Denali National Park richting het zuiden en hebben zowel links als rechts van ons bergen. Het park ligt rechts van ons maar omdat links de lucht mooi blauw is is die kant misschien nog wel mooier.
Al snel zijn we in Cantwell, het eerste dorpje wat we tegenkomen. Daar is een camping waar wel ruimte is. We zetten ons tentje neer in het kleine tent plekje en maken ons avond eten, iedere keer als we onze plek verlaten zien we om ons heen allemaal bergen.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us