Stromende regen

No Comments 1072

Een nat dagje Stewart, Canada

We worden wakker en het regent. Snel pakken we de ontbijt boel en gaan in de shelter zitten. Als ik de laptop wil opstarten om het weerbericht te bekijken weigert deze aan te gaan. Zelfs het lampje dat de stroom erop zit doet het niet. Een kapotte laptop, daar zitten we niet op te wachten.

p>We besluiten al snel dat we vandaag nergens heen gaan. Eigenlijk doen we de hele dag niet veel. We googlen op onze telefoons naar een nieuwe laptop en kijken naar de stromende regen. In de ochtend kwam er wel nog een man langs in de shelter. Vanavond is hier een feest zegt hij. Oh gezellig zeg ik. Nee zegt meneer wij mogen dan hier niet zijn. Maar meneer er is maar 1 shelter op het terrein en wij hebben niet echt een mooie RV of auto om in te zitten. Het boeit hem niets, wij mogen er niet blijven. Ik loop naar de receptie om dit verhaal te controleren. Wij zijn toch ook betalende camping gasten? Waarom mogen wij niet in de shelter zitten? De man van de camping geeft aan dat het een gemeenschappelijke ruimte is en ziet niet in waarom wij weg moeten.

p>Na de lunch komt een andere man, vanavond is hier een feest, jullie zijn gewaarschuwd. Ja prima meneer en wij zitten hier ook. Om 15 uur komt de man van de camping weer langs, hij heeft een telefoontje gehad van zijn baas, die op zijn beurt weer een telefoontje heeft gehad van de organisatie van het feest. Wij moeten de shelter uit. De man van de camping vindt het ook te belachelijk voor woorden en biedt daarom maar het hok achter de receptie aan. Daar zitten wij dus tussen het gereedschap en schoonmaakspul.
Het moet gezegd worden, het is hier nog een stuk aangenamer dan in die open shelter ook nog eens!

De hele dag mochten ook al Sander zijn natte motorkleren in de receptie drogen, de laptop hebben we er ook gelegd in de hoop dat de warmte hem goed doet. Als we aan het eind van de dag de accu uit de laptop halen en resetten start hij goddank weer op. Meteen maken we een backup van alle foto's en blogverhalen want erg veel vertrouwen in de laptop hebben we niet meer.

Omdat de man van de camping om 19 uur de boel wil sluiten moeten we dan de receptie weer verlaten. Het regent nog altijd pijpestelen dus sluiten we deze redelijk saaie dag af met vroeg naar bed gaan.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us