Canyon

Langley, Canada No Comments 1116

Van Cache Creek, Canada naar Langley, Canada

Gelukkig zijn onze buren ook vroeg wakker. Zodra ik met een pannetje water aan kom lopen steken ze het gas al aan. Maar, bieden ze aan, je hoeft geen water te koken je kan ook onze koffie krijgen. Dat is erg aardig maar voor Sander moeten we toch water koken voor de thee dus dan maak ik ook wel meteen zelf een kopje koffie.

Na het ontbijt halen we de tent uit elkaar en ontdekken we dat een stok gebarsten is. Kunnen we meteen voor een nieuwe stok kijken bij de outdoor zaak waar we toch al heen moesten vanwege de brander.

Omdat de lucht mooi blauw is en het weerbericht voor Vancouver goed is bergen we onze regenkleding op. Voor het eerst sinds... veel te lang... rijden we weer enkel in onze motorkleding rond. Een hele verbetering!

De weg is ook weer erg mooi, vandaag rijden we langs een canyon.
Onder in het dal slingert er ook met regelmaat een hele lange trein. Maar iedere keer als wij een foto ervan willen maken verdwijnt hij weer uit het zicht.

Het is nog redelijk vroeg als we in Langley aankomen. We rijden meteen door naar de MEC om onze brander te laten repareren. Dat kunnen ze daar gelukkig, de man draait de sproeier eruit, reinigt hem en zet hem terug. Probleem opgelost. Aan een tentstok kunnen ze ons helaas niet helpen want ze hebben enkel reparatie sets maar geen nieuwe stokken.

We besluiten om morgen pas naar Shail's te gaan om onze motor onderdelen bestelling op te halen dus kunnen we nu al een camping op gaan zoeken. We belanden bij een knusse camping in Langley, ze hebben wel 4 tentplekken en een stuk of 20 RV plekken. We wikkelen een stuk ducktape om de tentstok en zetten dan de tent op.

Als het tijd is voor het avond eten steken we de brander aan, die doet het weer uitstekend, maar helaas deze keer wel een ander ongelukje. Sander stoot de pan van de brander en onze pan vol chinese kool belandt op zijn kop in het gras. Gelukkig hebben we voor 2 dagen avondeten boodschappen gedaan, ik snijd dus het laatste stuk chinese kool op en zodoende kunnen we alsnog aan ons avondmaal van rijst, varkensvlees en chinese kool.

Na het eten loopt Sander weer naar de WC's om de laptop weer op te halen en komt terug met een teleurstellende mededeling, de laptop kan niet meer opladen. De stekker is kapot. We gebruiken het laatste restje batterij met een backup maken van de laatste foto's, dat is nog best lastig met een laptop waarbij de enter ook vast hangt. Als je pech hebt opent hij alle foto's in plaats van ze enkel te selecteren. We moeten vanavond toch maar eens een discussie voeren over wat we nu gaan doen.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us