Bryan en Carolyn

Surrey, Canada No Comments 1089

Van Surrey, Canada naar Surrey, Canada

Helaas hebben we geen antwoord van Dan maar gelukkig wel van Bryan (tent space). Sander belt Bryan op en ze spreken af dat hij tussen 13 en 14 laat horen of we in de tuin kunnen slapen. Dat moet hij namelijk wel eerst overleggen met zijn vrouw Carolyn. Met een iets beter humeur pakken we onze spullen weer in en gaan rond check-out time van de camping weg.

Erg ver komen we in eerste instantie niet. Na 20 meter rijden bedenk ik me dat Sander zijn achterband niet heeft opgepompt. En omdat die langzaam leeg loopt is dat wel iets wat we dagelijks moeten doen. We stoppen dus weer, maken de koffer open, pompen de band op, en doen een poging 2 om hier weg te komen.

Vandaag gaat ons rondje langs de grotere warenhuizen en winkelcentra. De eerste is een soort Macro daar hebben ze niets voor ons.

De mall waar we erna heen gaan blijkt de verkeerde te zijn. Maar het info center leert ons wel iets, laptops, die koop je hier namelijk bij de London Drugs. Nu hebben we al meerdere London Drugs van buiten gezien maar ik heb de gevel nooit goed bekeken, ik heb altijd aangenomen dat het een soort Kruidvat was. We lopen onze eerste London Drugs binnen en gaan naar de computer afdeling. Het aanbod laptops, tv's, navigatie systemen en fotocamera's is de grootste die we tot nu toe gezien hebben! Daarna bezoeken we onze eerste Staples. Vandaag hebben we duidelijk een betere dag want ook Staples heeft een aardige collectie aan laptops. We komen ook bij een Microsoft store, die is voor 75% gevuld met Microsoft Surface tablets (erg mooi maar 1400 dollar) en de overige 25% zijn ook allemaal hele mooie, fancy, platte, veel te dure laptops.

Om even af te kicken van al die computers gaan we maar weer eens naar de MEC. We nemen weer onze brander mee want hij brandt nu wel maar nu zitten de pootjes los en die krijgen we niet vast. De MEC weet weer een oplossing en repareert weer onze brander, de service van deze zaak is ook echt super te noemen!

Daarna bezoeken we nog een paar laptop zaken en dan besluiten we maar bier te gaan halen. We hebben nog altijd geen antwoord van Bryan en vermoeden dus dat we maar een camping moeten gaan zoeken. We doen nog 1 laatste controle van onze mail, het is al 17:30. Eindelijk is daar de mail waar we op hoopten, vanaf 18 uur zijn jullie welkom. We stappen meteen op de motor want het is nog 30 km rijden. Om 18:15 stoppen we voor een groot huis. De poort gaat open en we mogen over het gras naar binnen rijden. Er is maar 1 voorwaarde, geen burnouts of wheelies op het gras zegt hij met een grijns. We gooien onze jassen neer en stappen met Bryan het terras op, hij haalt een paar biertjes tevoorschijn en we beginnen te kletsen. Uiteindelijk moeten we ons nog flink haasten om de tent in de schemer op te zetten en eten te maken. Bryan heeft al gegeten en Carolyn komt laat zegt hij. Wij hebben pas net ons eten op als ze thuis komt en we gezamenlijk nog wat te drinken nemen. Het warme onthaal is echt geweldig en we zijn al meteen dikke maatjes met hun Jack Russel Domino.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us