Relax

No Comments 1110

Een dagje Surrey, Canada

Daar staan we dan in ons tentje halverwege de tuin van Bryan en Carolyn.

Omdat we vandaag toch niet veel kunnen doen doen we lekker rustig aan. Bryan kijkt in de ochtend naar mijn motor. Hij draait de rechter bougie los en zegt die is prima. Dat is al een hele opluchting het gaat dus maar om 1 kant. Hij probeert de linker kant en na nog niet eens een kwartslag zegt hij jup je hebt een probleem. Hij draait de bougie er weer in. Daarna helpt hij ons met nog wat kleine dingen, hij controleert de rechter carburateur van mijn motor en constateert dat die er goed uit ziet. Daarna is Sander zijn motor aan de beurt. Na een proefritje is Bryan (die gediplomeerd Harley monteur is en zelf onder andere een BMW R100 heeft) van mening dat het probleem van Sander zijn koppeling aan de kabel ligt. Die wordt dus flink gereinigd en daarna rijdt de motor inderdaad weer een stuk beter.

In de middag hangen we een beetje in de tuin.

Ik lees een boek en Sander rommelt nog wat aan zijn motor. Bryan gaat een dutje doen.

Als wij het wel tijd vinden voor avondeten halen we de brander weer tevoorschijn en maken weer een portie sla met aardappels en vlees. Dan komt Bryan naar buiten, ohh jullie zijn al aan het koken ik wou jullie mee uit nemen. Carolyn is op stap met haar vriendinnen en Bryan kan niet koken. Wij bieden dus maar aan ons eten met hem te delen. Bryan haalt een bord en bestek en even later zitten we alle 3 aan de sla met hashbrownies en een stukje vlees.

Na het eten haal ik de rummicub stenen tevoorschijn, we leggen Bryan uit hoe het spel werkt en hij gaat op zoek naar doosjes die we als plankjes kunnen gebruiken. Carolyn kijkt vreemd als ze binnen komt en Bryan met een doos voor zijn neus ziet, Sander met een nog grotere doos en ik met de toilettas. What are you doing? Ehh Rummicub spelen. Na 3 rondjes houden we ermee op en concentreren we ons op een lekker biertje en kletsen we nog wat na.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us