Beestjes kijken

No Comments 1568

Baines Baobab, Botswana
Als we ontbeten hebben gaan we eerst een ochtend wandeling maken. We lopen een rondje eiland

Afstanden zijn op deze vlakte bedrieglijk, het is toch een aardig eindje lopen. Onderweg doen we spoorzoeken we zien sporen van gemsbokken, olifanten maar ook van de leeuw.
Als we terug zijn bij de campsite is het ondertussen goed warm geworden. Tijd om ons terug te trekken in de schaduw van een baobab boom. We verdiepen ons (bijna) allemaal in een sudoku en puzzelen er lustig op los.

Rond een uur of 15 wordt het tijd in de pickup te stappen voor een tochtje naar de waterhole. Volgens Cok is het stuk niet zanderig en het initiele plan is dat we met ons vieren gaan (Sander, zijn ouders en ik). Uiteindelijk besluiten Cok en Mieke toch mee te gaan en dat blijkt een zeer goed plan. Sander en ik zitten achter in de pick-up en zo gaan we op weg. Al snel wordt het zanderig, en nog zanderiger. Cok is gelukkig gewend door zand te rijden dus we komen erdoor maar wat een pad is dit!

We gaan naar de waterhole om beestjes te zoeken. We vinden de struisvogel, gembok, jakhals, zebra en de springbok.

Om 17:30 moeten we terug. Het is ruim een uur rijden terug naar ons kamp en Cok wil voor het donker terug zijn. Dat halen we uiteindelijk niet. Het laatste deel rijden we in het donker maar gelukkig lukt het ook dan nog om het kamp terug te vinden.

Op de terugweg zien we ook nog een olifant lopen en Sander spot nog een steenbok. Als we terug zijn maakt Mieke de pizza's warm in een koekenpan. Verbazingwekkend goed worden ze! We eten de 6 pizza's op en gaan dan bij het kampvuur zitten om de restjes bier, wodka en whisky soldaat te maken. Als we netjes alles op hebben is het bedtijd.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us