Onderweg naar Yellowstone

Cody, Wyoming, USA No Comments 1124

Van Devil's Tower, Wyoming, USA naar Cody, Wyoming, USA

Het is gisteravond begonnen te waaien en niet meer gestopt. Het is nog altijd erg winderig als we de tent uitkomen, daardoor is het ook een stuk frisser. We bedanken John en Pat voor het delen van de kampeerplek en vertrekken via de snelste weg naar Cody.

Het begin van de route gaat via de interstate. Een tweebaans snelweg met max snelheid 80 miles per uur (iets van 130), zo hard gaan wij niet maar toch schieten we aardig op.
We stoppen enkel voor benzine en boodschappen. Omdat we naar Yellowstone gaan morgen moeten we voor meerdere dagen eten in slaan. De topkoffer zit dan ook bomvol voedsel als we de weg weer op gaan.

Tussen ons en Yellowstone ligt nog een andere bergketen. Als we van de interstate af gaan gaan we via haarspeldbochten de bergen in.

We stijgen tot 2000 meter, gelukkig is de wind ondertussen gaan liggen en is het dus redelijk aangenaam hierboven.

Het dal aan de andere kant wordt vooral opgefleurd door de prachtige herfstkleuren.

Vervolgens komen we in een soort canyon terecht, ook erg mooi.
Al baart de sneeuwschuiver voor ons enige zorgen, het is 20 graden, er komt toch geen sneeuw zometeen?

Eenmaal in Cody rijden we de KOA camping op. We zijn pas de tweede die een tent plek willen en kunnen dus kiezen. We nemen het plekje het dichtst bij de WC's en Sander zet de tent op terwijl ik onder de douche spring. Ook dit is de laatste douche voorlopig, in Yellowstone zijn de campings primitief. Als ook Sander gedouchet heeft en we gegeten hebben komt een motorrijder langsgelopen. Het is een videograaf die ook op vakantie is op de motor. Hij wil een foto van zijn masquotte (Hippy Bear) op onze motor, dat is geen probleem uiteraard en als bedankje krijgen we beide ook nog een flinke portie Jack Daniels met cola.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us