Rommeldagje

1 Comments 1127

Dag 1 Farmington, Utah, USA

Het is toch wel wennen aan een bed. Dat slaapt heel anders dan ons tentje. Ik ben dan ook vroeg op en ga wat computeren. Als ook Sander wakker is en we ontbeten hebben beginnen we met een dagje rommelen. Sander maakt de Garmins, we hebben bij de Walmart USB oplaadsnoeren gehaald en die gaan we nu gebruiken om de Garmins op te laden inplaats van een nieuwe Garmin kabel te kopen en nieuwe houder die waarschijnlijk binnen no-time toch weer stuk zijn.

Ik houd me bezig met spullen uitzoeken en kleren wassen, een typische man vrouw verdeling dus weer. Als Sander klaar is met de Garmins buigt hij zich over zijn helm. Kevin blijkt een reserve microfoon voor de sena te hebben en die mag Sander hebben.

Pas tegen avondeten tijd onthult Kevin dat hij vandaag jarig is en dat er familie komt eten. Ze maken lasagna en wij mogen ook mee-eten. Het wordt gezellig druk met hun dochter en zoon met hun kinderen, de lange keukentafel die ze hebben staan is zelfs niet groot genoeg en de woonkamer stroomt ook vol. Nadat iedereen heerlijk heeft gegeten is het tijd voor de meeste om huiswaarts te keren. Morgen is een schooldag en de meeste kinderen zijn een jaar of 7 en moeten dus optijd naar bed. De drukte die zo snel kwam vertrekt ook weer snel en we besluiten een avondje foto's uit te wisselen. Kevin en Patty van Mexico en wij van Afrika.

Rond 20:30 gaan we boven staan om naar buiten te kijken naar de bloedmaan die vandaag is. Een fenomeen wat ongeveer 1 keer in de 18 jaar voorkomt en wij hebben de eer! Buiten staan is niet echt een goed plan omdat je opgegeten wordt door de muggen maar vanaf de eerste verdieping kunnen we het ook heel goed zien.

1 Comments

08-10-2015 Dave
Sander & Marianne, sure enjoyed meeting you both in Cody, Wyoming. Hope your travels south are going well!

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us