Shoppen

No Comments 1184

Dag 2 Farmington, Utah, USA

Helaas moeten we jullie melden dat het samen reizen al een tijdje niet heel soepel meer gaat. Daarom hebben Sander en ik besloten om ieder afzonderlijk onze reis voort te zetten. Dat gaat echter niet van de ene dag op de andere. Dat betekent dat we moeten gaan shoppen zodat we beide een tent, een laptop en kookspullen hebben.

Om onze inventaris uit te breiden doen we een rondje door de voorsteden van Salt Lake City en Salt Lake City zelf. Maar eerst beginnen we bij de motorzaak. We hebben namelijk nieuwe achterbanden nodig. Om 9 uur staan we voor de deur van de motorzaak en halen we een voor een de achterband eruit om te laten vervangen. Een uurtje later zijn we beide voorzien van nieuw rubber en heb ik ook een nieuwe stroomvoorziening voor mijn motor kunnen kopen. Met deze nieuwe stroomdraad hoop ik binnenkort ook in staat te zijn om spullen in de zijtas ('s-avonds) op te kunnen laden. Dat deden we nu altijd in de topkoffer van Sander zijn motor.

We beginnen onze shoprit met de Recreation Outlet. Daar schijnen ze goede deals te kunen hebben maar ook bizar dure spullen. Wij zien niet echt iets waar we warm van worden dus komen met lege handen weer buiten. Aan de overkant zie ik ook een outdoor zaak zitten, dus steken we de straat over en gaan we daar kijken. Na ook hier een rondje zo zie je alles rijden we door naar Backcountry. Daar weet ik al dat ik een nieuwe tent wil kopen. Backcountry blijkt niet echt een winkel te zijn maar is het magazijn van de webshop. Wel hebben ze een balie waar je spullen kunt kopen. Ze hebben ook een hele rij Apple computers staan dus gaan we maar even op de site struinen of we naast de tent nog meer willen hebben. We zijn druk bezig met googlen als er een man bij ons komt staan, hij had de motoren zien staan en komt een praatje maken. Hij werkt bij Backcountry en vertelt ons dat er ook een Ebay site is waar ze hun geretourneerde spullen verkopen, daar kunnen we ook kijken. Ook zegt hij dat Motosport.com ook van hun is en dat we ook die spullen daar kunnen kopen. Uiteindelijk komen we toch alleen met een tent naar buiten.

Na de lunch op de parkeerterrein van de Backcountry gaan we door naar de meer warenhuis achtige zaken. We gaan naar de Kmart, de Target en de Walmart op zoek naar de spullen die we nodig hebben.

Een van de dingen op ons lijstje is een 1 persoons lakenzak. Of toch een leuke pyama?

Naast outdoor spullen heb ik ook gereedschap nodig, niet dat ik de ambitie heb alles zelf te kunnen op de motor, maar kleppenstellen, olie vervangen en de wielen eruit halen dat zijn wel de basis dingen die ik zelf zou moeten kunnen. Dus gaan we ook nog even langs een gereedschap winkel om te kijken wat ze daar hebben.

We sluiten de dag af met nog een rondje door de REI voor wat kleine spullen die we nodig hebben. Daarna rijden we door naar de pizzaria. Deze keer weten we beter in te schatten welke maat pizza we op krijgen, we bestellen een 14 inch pizza die we delen en krijgen van een gezin wat er ook zit een biertje aangeboden. Na deze traktatie rijden we weer terug naar het huis van Kevin en Patty, de dag was druk en bomvol maar er valt nog veel uit te zoeken. Voor het gereedschap ben ik er nog niet helemaal uit en ook de laptop is nog een vraagteken. Daarnaast heeft Sander nog niets kunnen vinden en moet hij dus nog op zoek naar een pannenset en brander. Die vindt hij wel bij Campsaver dus besluiten we 's-avonds daar nog een bestelling te plaatsen en die dan morgen te gaan ophalen.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us