Nog meer shoppen

No Comments 1083

Dag 3 Farmington, Utah, USA

Na een slapeloze nacht zit ik om 4:30 al achter de laptop om een nieuwe laptop uit te kiezen en gereedschap te zoeken. Wel heel effectief deze tijd want tegen de tijd dat Sander opstaat ben ik net klaar met de lijstjes waar wat te krijgen is.

Omdat de Campsaver 60 mijl naar het noorden ligt en de gereedschapzaken 30 mijl naar het zuiden besluiten we op te splitsen. Sander gaat naar de Campsaver en ik ga diverse Gamma's en Praxissen af op zoek naar al het gereedschap. Om 17 uur spreken we af bij de Walmart want beide hebben we geen mobiel bereik dus onderweg kunnen we niet echt communiceren.

Ik begin met rondje weer bij de warenhuizen, de tent die ik gekocht heb heeft weer touwtjes door de rits en wij hebben liever metalen ritsen zodat er een slotje doorheen kan. Maar die ijzeren lipjes zijn uiteraard nergens te vinden. Wel vind ik goede USB pluggen die we voor onze Garmin kunnen gebruiken.

Na een rondje Lowes en Homedepot (de lokale Gamma) ben ik er nog altijd niet uit wat ik nu toch moet met het gereedschap. Ik besluit een automaterialen winkel te bezoeken om te kijken of ze daar iets hebben, volgens de site heeft O'Reillys alles maar de werkelijkheid is nogal een domper. Bijna enkel Amerikaanse maten (jaja dat is niet heel vreemd in Amerika dat snap ik) en de verkoper spreekt amper Engels. Ik besluit dan maar eerst naar Backcountry te rijden om wat gereedschap te kopen die ik op de Motosport site heb gezien maar daar aangekomen zitten er andere mensen achter de balie en die zeggen dat de spullen van Motosport inderdaad hier wel liggen maar dat ik ze niet via de balie kan kopen. Hadden we dan toch meteen gisteren moeten regelen met de aardige meneer want nu kom ik met lege handen buiten.

Ik ga snel nog even terug naar de Harbor Freight om daar alvast wat gereedschap te kopen en moet me dan haasten naar de Walmart waar ik met Sander heb afgesproken. Buiten op de parkeerplaats word ik nog aangesproken door een medewerker van de winkel. Als ik wil mag ik morgen wel langskomen dan laat hij foto's zien van waar we in Utah allemaal heen kunnen van wat mooi is.

Het is 17:15 als ik de parkeerterrein van de Walmart op rijd waar Sander ook net 5 minuten geleden is aangekomen. We lopen nog even een rondje in dit winkelcentrum waar ik de rest van het gereedschap weet te vinden, de metalen lipjes voor de ritsen en Sander een vervanging voor de electrische tandenborstel die we bij ons hebben. Dan zien we opeens ook een hele mooie koeltas staan die precies is wat ik zoek. Eentje met stevige wanden en redelijk groot.

Mijn bagage is namelijk allemaal zacht en wordt vastgemaakt door het met spanbanden goed aan te snoeren, dat is niet zo fijn voor je eten. De koeltas gaat dus ook mee en kan, als ik veel spullen heb, heel mooi achterop mijn motor vast gemaakt worden.

Omdat we het niet zien zitten bij Kevin en Patty in de tuin te koken gaan we ook vandaag weer ergens eten. Het is al weer bijna 19 uur en dus gaan we voor fast food. Arby's deze keer, die hebben we namelijk nog niet gehad. Ik neem de Jalapeno bites en neem aan dat het een variant is van wat de Burger King ook heeft. Niet helemaal blijkt later want in deze zit gewoon een hele schijf peper!

Eenmaal terug thuis bekijken we onze aankopen en bakkelijen we nog eens over de laptop. Wie gaat er een nieuwe kopen? En welke dan?

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us