Pak dilemma

No Comments 1159

Dag 4 Farmington, Utah, USA naar Kaysville, Utah, USA

De keus is gemaakt, Sander gaat een nieuwe laptop kopen en zijn keus is gevallen op de Asus Zenbook. Die is te koop bij de Microsoft store. Als Sander die echter wil bestellen blijkt dat een onmogelijke opgaaf. Zowel Paypal als de credit card worden niet geaccepteerd omdat die in Nederland geregistreerd staan. Na telefonisch contact met de Microsoft store besluit Sander dan maar om daarheen te gaan. Omdat er verder niemand meer thuis is bewaak ik in de tussentijd het fort en doe ik mijn tent verder reisklaar maken.

Met de nieuwe scheerlijnen, elastieken en lipjes van de rits aan de tent gaat deze weer in de compressiezak. Wel fijn een tent die in een 8 liter zak past! Daarna sjouw ik alles naar beneden naar de garage en begint de grote puzzel van het pakken.

Als Sander om 13 uur terugkomt is de garage nog altijd bezaaid met spullen. Snel werken we een boterham weg terwijl Sander nog altijd zit te balen over de laptop. Dat is namelijk ook bij de Microsoft shop niet gelukt. De mensen daar zijn totaal niet meewerkend en hebben gezegd dat hij maar naar de Best Buy moet gaan. Daar hebben ze de Asus echter ook niet op voorraad dus schieten we niets mee op. Hij mocht niet de laptop betalen in de winkel ondanks dat de chat medewerker iets anders zei. Als Kevin dan ook thuis komt vragen we hem of hij niet voor Sander de laptop wil bestellen en dat we hem dan betalen. Dat wil Kevin wel maar hij komt net slecht nieuws brengen. Vanavond moet hij naar Californie voor zijn werk en Patty gaat mee, wij moeten dus weg vanavond en niemand kan de laptop hier aannemen. Hij belt nog zijn schoonmoeder of de laptop niet daar heen kan maar ook die is dit weekend weg. Daarna belt hij de Microsoft store in San Fransico. Goed nieuws daar is de laptop aanwezig, ze hebben nog 1 stuks. Maar we mogen hem niet alvast betalen en ze willen hem ook niet langer dan 24 uur reserveren voor ons. Een medewerking van lik me vestje weer!

Omdat de tijd begint te dringen laten we de laptop even voor wat het is. Tijd om eerst de spullen in te pakken en omdat we nu dus alles zelf hebben is dat best een tijd rovende bezigheid. Bij mij gaat het best aardig in de tassen maar bij Sander gaat het minder soepel. Dat is wel vreemd want hij heeft meer volume aan bagage, maar uiteraard is hij ook groter dus bijvoorbeeld zijn kleren nemen ook meer ruimte in beslag. Daarnaast heeft hij veel meer gereedschap en ook dat moet ergens heen.

Naast de spullen die mee moeten hebben we ook een stapel wat naar huis gestuurd moet worden. Maar nu we dus om 18 uur weg moeten hebben we geen tijd om dat al te doen en moet dat dus ook nog mee. Uiteindelijk weet ik ook die stapel nog op mijn motor erbij te krijgen en kunnen we, beide veel te zwaar beladen, de 6 km rijden naar de dichtstbijzijnde camping. We stoppen nog even om boodschappen te doen voor het avond eten en rijden dan naar de camping. Die blijkt voor ¾ dicht te zijn. Er zijn enkel RV plekken en het kantoor is dicht. We zetten de tent dan ook maar op een RV plek en beginnen snel met de tent op te zetten en eten te maken. Alsnog moet dat beide in het donker gebeuren. Daarna buigt Sander zich over het tent dilemma want nu hij alles heeft ingepakt wil hij toch liever een andere tent kopen dan de 3 persoons Vango die we nu hebben.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us