Voorbereiding om te vertrekken

No Comments 1184

Maun, Botswana
We storten ons vandaag op het voorbereiden van de motoren om weer verder te gaan. Sander begint met de garmin installatie op zijn motor en ik begin met het uitzoeken van alle spullen. Ook moeten we nu toch echt een knoop doorhakken welke tent we verder mee gaan nemen.

De garmin valt uiteindelijk toch mee, de kabel is niet stuk, het duurt dan ook niet lang en dan is deze motor ook klaar voor vertrek.

Daarna zetten we beide tenten op in de tuin. We kunnen niet echt kiezen, Sander's vader oppert maar dat we een bot in beide tenten moeten leggen en Bobby moeten laten kiezen... Uiteindelijk na lang denken besluiten we toch de Vaude verder mee te nemen. De MSR is dus helaas voor niets door Cok en Mieke meegenomen naar Botswana. We kiezen uiteindelijk toch voor de Vaude omdat we ondertussen al veel minder moeite hebben met het opzetten van de tent en hij gewoon veel meer ruimte heeft. De MSR heeft als voordeel dat hij staat als een huis en in mum van tijd maar je mist wel veel leef-comfort (geen voortent en je moet je in allerlei bijna onmogelijke bochten wringen om de deur dicht te doen).

Als de knoop is doorgehakt is het lunchtijd. Na de lunch gaan we met Sander zijn ouders nog even de stad in. We moeten boodschappen doen en willen internetten. Internetten doen we uiteraard weer bij Wimpies want dan kunnen we meteen weer een lekker ijsje wegwerken. In de stad kopen we ook meteen screenprotectors voor onze nieuwe camera's en nieuwe schoenen voor mij. Mijn Ghaneese slippers zijn, dankzij een struikelpartij over de scheerlijnen van onze tent, stuk.

Terug thuis doen we niet veel meer. Gezellig bij elkaar zitten, allemaal met een eigen sudoku en een biertje erbij.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us