Apples of peren

No Comments 1151

Dag 4 Cupertino, California, USA

Ik ben er een beetje klaar mee en heb vandaag niet zo veel zin. Terwijl Marianne bij alle ICT bedrijven langs gaat, stort ik me om mijn zinnen te verzetten op de site. Het zou namelijk fijn zijn als al onze engelstalige vrienden, die we tijdens de reis ontmoet hebben, onze site ook gewoon kunnen lezen zonder gebruik te hoeven maken van Google Translate.

Als Marianne 's middags terug komt en nog niet bij Apple is geweest besluit ik maar even mee te gaan. Ik moet gewoon even naar buiten. En het is maar een klein stukje lopen. Ook al is het naar het hol van de leeuw. Want ik heb helemaal niets met Apple. Sterker nog ik heb een Apple allergie. Ik krijg namelijk enorme jeuk op de meest intieme plaatsen van het feit dat iedereen maar een Apple moet om ergens bij te horen. En nog erger vind ik het dat je, je credit card gegevens door moet geven om hun producten uberhaupt te kunnen gebruiken.

De Apple store is goed gevuld en iedereen loopt zich op te winden over de nieuwste Apple producten. Zie ik nou slakkesporen op de grond? Een medewerker van de shop laat ons de nieuwste MacBook zien, met touch sensitive scherm. Kijk hoe harder ik druk, hoe meer opties is krijg. Geweldig kerel, als ik hard op mijn scherm druk zit er een gat in. Daarna vraagt hij of we nog vragen hebben. "Waarom zijn die dingen zo verrekte duur meneer?", is het enige wat ik uit kan brengen. Later bedenk ik me dat ik had moeten vragen hoeveel Chinezen er zijn doodgegaan voor dat touch sensitive scherm. Maar misschien dat er ergens tussen die twee vragen ergens een relatie zit.

Nadat Marianne de beste man nog wat inteligente vragen heeft gesteld verlaten we de winkel en lopen we weer terug naar Ben. 's-avonds buigen wij ons over onze foto collectie. Morgen komen een stel vrienden van Ben langs voor een barbecue en een foto sessie met verhalen. Dat betekent dat we de mooiste foto's moeten uitzoeken, dat is in een collectie van 4000 foto's best een klus. Als we in Zuid-Afrika zijn aanbeland met de foto's zijn we er wel klaar mee. Tijd om te gaan slapen, morgen doen we Zuid-Afrika wel.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us