Presentatie

No Comments 1036

Dag 5 Cupertino, California, USA

Vandaag is het presentatie dag. Ben heeft een aantal (motor) vrienden uitgenodigd om onder het genot van een BBQ en een biertje onze Afrika foto's te bekijken. Wij leggen 's ochtends de laatste hand aan de selectie van onze foto's. Daarna maak ik van het geheel een slideshow, zodat de foto's ook tijdens de BBQ al getoond kunnen worden.

Ben komt redelijk op tijd al weer thuis en heeft boodschappen gedaan. Hij verwacht vier vrienden en heeft echt veel te veel eten en bier ingeslagen. Rond vijf uur wordt alles op de tafel uitgestald. Ben moet namelijk nog even terug naar het kantoor voor een werkoverleg. Hij geeft ons de opdracht om zijn gasten aan het eten en het bier te zetten. Te dwingen.

Het wachten op de eerste gast is begonnen. Het is Phil, een jongen op een MV Agusta. Ik was in de veronderstelling dat dit merk ter zielen was. Maar blijkbaar maken ze toch (weer?) motoren. Het exemplaar waar hij op rijdt is poepie nieuw en ziet er behoorlijk strak uit. We maken kennis, kletsen een beetje en dan is Ben al weer thuis, nog voor dat de rest van de gasten is gearriveerd. Als iedereen er eindelijk is stookt Ben de BBQ op en maakt het vlees en de garnalen klaar.

Dan is het onder het genot van wat eten en drinken ons moment. We laten de foto's zien en geven wat commentaar. Het wordt een gezellige avond. Maar na de presentatie gaat iedereen toch vrij vlot weer op huis aan. Want in tegenstelling tot ons moet morgen iedereen gewoon weer werken.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us