Nog een braai

Windhoek, Namibie No Comments 1112

Van Gobabis, Namibie naar Windhoek, Namibie
Ondanks het late naar bed gaan zijn we toch weer op tijd wakker. We pakken in en nemen afscheid van Kobus. Het is vandaag gewoon fris op de motor dus we rijden maar even langzamer als normaal. Gelukkig wordt nu wel eindelijk ook weer eens de omgeving interessanter. We krijgen wat heuvels!

Ook zien we onderweg struisvogels, wrattenzwijnen en bavianen.

We stoppen onderweg bij een picnic plek, daar zie ik namelijk brandhout liggen. We hebben nog sla over van gisteren dus we willen vanavond weer braaien. Het vlees beviel gisteren uitstekend, dat lusten we wel nog een dagje! We binden het hout op mijn motor en rijden verder.

De weg stijgt en stijgt, uiteindelijk komen we boven de 1900 meter en dan dalen we weer een klein stukje om in Windhoek op 1700 meter te eindigen. Ondertussen is het wat warmer geworden. We rijden eerst naar een outdoorzaak. De rist van onze tent begint kuren te vertonen en moet gemaakt worden. Helaas kunnen ze dat niet bij de outdoorzaak, ze verwijzen ons naar een andere winkel.

We rijden dan maar eerst naar de capming om te lunchen en de tent op te zetten. De camping is bijna in het centrum, we kunnen vanuit hier gewoon lopen! Als de tent staat gaan we dan ook op stap. Eerst naar de Honda dealer om een afspraak te maken voor de motor. Dat gaat soepel, morgen mogen we met beide motoren langskomen. Vervolgens naar de tweede outdoorzaak, dat gaat iets minder makkelijk want ook hier kunnen ze geen tenten repararen.

We krijgen wel weer de naam van een derde zaak door, die willen we morgen bezoeken.

Op de camping zeiden ze dat het vandaag braai dag is en dat je je eigen vlees mee kunt nemen, we lopen dus weer naar de supermarkt voor weer een stuk vlees. Hier in Windhoek zijn de lappen echter nog groter, we nemen het kleinste stukje varken mee, ruim 800 gram groot!

Terug op de camping blijkt de vrouw een foutje gemaakt te hebben, donderdag is braaidag en het is pas woensdag! We besluiten het vlees in de koelkast te leggen en gaan in plaats daarvan uit eten. Morgen gaan we dan wel weer echt aan de braai.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us