Zoekt en gij zult niet vinden

No Comments 1149

Een zoekdagje rond Swakopmund, Namibie
We hebben allebei niet zo best geslapen, in onze dromen ook al op zoek gegaan naar onze spullen? We ontbijten snel en zetten mijn koffers in de garage hier. Daarna vertrekken we met mijn motor zonder ook maar iets van waarde op het ding deze keer, terug naar de flamingo's.

Aangekomen op de plaats delict blijkt ook nog eens een keer dat de beesten deze keer veel dichter bij de kant zitten, we kunnen nu zonder telelens betere foto's maken dan gisteren.

Maar voor flamingo's zijn we nu niet gekomen. We beginnen met lopen, onze helm durven we ook niet meer te laten staan dus die hebben we in onze hand. We lopen het strand af tot Longbeach. We hopen dat iemand enkel het geld en andere spullen die hij kan gebruiken heeft gepakt en de rest hier ergens weg heeft gegooid. Als we het deel naar Longbeach afgespeurd hebben lopen we nog een stuk richting Walvisbaai. We zoeken een speld in de duinberg en we vinden dan ook niets.

We rijden door naar Walvisbaai en stoppen ondertussen bij iedere parkeerplek en vuilnisbak. Ook daarbij geen geluk. We rijden terug richting Swakopmund en bezoeken nog wat parkeerplekken. Om 12 uur zijn we er klaar mee, we gaan onze spullen niet terugkrijgen op deze manier. We gaan terug naar de camping en lunchen. Daarna lopen we richting de supermarkt. We zien dat de PEP open is en mobieltjes heeft. We kijken welke keus ze hebben, we moeten nu toch een nieuw mobieltje kopen maar de goedkope mobieltjes hier hebben die wel Quadband? We kijken ook alvast naar nieuwe schoenen voor Sander maar omdat de PEP dicht gaat verlaten we met lege handen de winkel.

We lopen verder naar de Shoprite en dan komen we tot de ontdekking dat ook die om 13 uur dichtgaat. We kunnen er dus niet meer in. Dan maar de andere kant op naar de superspar, misschien is die wel open? Dat blijkt zo te zijn, we kopen ons avond eten, een kilo ovenfriet, die kunnen we natuurlijk nooit goedhouden dus we moeten vanavond een kilo friet wegwerken, een stuk steak, wat kippenvleugels en de ingredienten voor een wortel salade. Niets kennen ze hier in klein verpakking dus we kunnen nu voor 2 dagen in 1 maal wegwerken.

Terug bij de camping verdiep ik me vast in het verkrijgen van nieuwe motorpapieren. Leuke jongens hoor van het RDW. We kunnen online nieuwe papieren aanvragen maar moeten wel met Ideal betalen, dat is lastig als je bankpassen ook weg zijn. Bovendien halen ze uit het GBA je woonadres en wordt het daar heen gestuurd, wij hebben ons uitgeschreven bij het GBA..... Mocht morgen bij de Yamaha ook geen spoor zijn van onze tanktassen (Mario heeft alle buurtpolitie mensen ingelicht goed uit te kijken naar onze spullen) dan moeten we toch maar eens een mailtje sturen naar het RDW of ze de papieren ook naar een ander adres kunnen sturen.... We weten alleen niet hoe blij ze zijn met motorregistraties van mensen die geen adres hebben....

's-avonds maken we onze reuzen maaltijd. De kip en steak zijn zeer goed gelukt en dat zonder te braaien! De kilo friet.... we zijn nu ruim halverwege de zak ik denk dat we de kilo gaan halen!

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us