Schoenenjacht

No Comments 1150

De elfde dag Windhoek, Namibie
Sander wil weer eens uitslapen, dat lukt, tot 6:30 dan ben ik toch echt wakker en wil er dus uit. Als we beide gedoucht zijn gaan we naar het ontbijt. Het is onder tussen 7:15 maar er is nog niemand te bekennen. Dit wordt een nieuw late-record pannenkoeken uitserveren.

Als we eindelijk onze pannenkoeken op hebben gaan we wandelen. 's-Ochtends zal het toch nog niet al te heet zijn? Dat valt best wel tegen nog geen 9 uur maar de zon brand er vrolijk op los. We lopen naar de mall en gaan voor de verandering op zoek naar schoenen voor Sander. Gisteren lag er een steen iets hoger dan een andere, Sander struikelde en de schoen ging kapot. We lopen de hele mall af op zoek naar schoenen. We kopen ook meteen sealer om de nieuwe ritsen van de tent waterdicht te maken, een nieuwe water vaste stift (bij de volgende grens overgang moeten we per slot wel weer op onze koffer kunnen schrijven) en vlees en groente voor de braai van zondag.

We zorgen dat we ook voor 13 uur een paar flessen bier gehaald hebben, na 13 uur mag dat namelijk niet meer verkocht worden. Daarna gaan we terug naar de camping. We zijn nog niet geslaagd wat schoenen betreft, morgen of maandag wordt het dus verder zoeken.

Na de lunch duiken we het zwembad in. Het is toch weer een beetje doorzetten want het water is aardig koud. We spetteren een beetje en gaan dan opdrogen. Na wat spelletjes rummicub hebben we het weer bloedheet dus terug het zwembad in!

Als de schaduw over de tent is getrokken gaan we met de sealer aan de slag. Tenminste we doen een poging, het bijgeleverde kwastje werkt voor geen meter. Morgen eerst maar even een andere kwast of iets kopen om de naden goed te krijgen.

Voor ons avond eten keren we terug naar Joe's beerhouse. Deze keer hebben we gereserveerd. We krijgen weer een tafel bij een ander stel. Nog altijd staat de Camelthorn weizen op de eerste pagina bij Joe's specials voor 28 en op de bierlijst voor 25,40. We proberen het nog eens en vragen hoe duur het bier is. Volgens het meisje is de een een speciaal bier en de andere niet. Hoe kan het dan dat ze beide exact dezelfde naam en inhoud hebben? Hoe duur is het bier nu? Uiteindelijk bestellen we maar de Camelthorn van de bierlijst, op hoop van zegen dat het goed gaat met de rekening. We eten vanavond de boboti en game stroganov. Uiteraard met ieder een halve liter bier.

Het eten smaakt weer prima, de boboti is echter wel een erg kleine portie. En de bediening? Die is voor de verandering weer niet al te best.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us