Nieuwe schoenen

No Comments 1137

De dertiende dag Windhoek, Namibie
We zijn ondertussen toch wel klaar met Windhoek. We beginnen ons te vervelen. In de ochtend proberen we de politie in Walvisbaai te bellen. Met weinig succes, we worden steeds weggedrukt. Handig zo een politie die niet te bereiken is!

In de middag gaan we de stad maar weer eens in, Sander moet toch weer nieuwe schoenen hebben. De keus is uiteindelijk tussen een 'duur' paar of toch weer een paar 4 euro schoenen. Na veel wikken, wegen en passen worden het toch de 4 euro schoenen. Als die in Zuid-Afrika weer stuk zijn krijgt hij schoenen made in South Africa. Het 7de paar schoenen voor Sander zijn dus aangeschaft!

Als we geslaagd zijn voor schoenen gaan we terug naar de camping. Ondertussen is het te laat om te gaan zwemmen dus we doen nog maar wat spelletjes tot het tijd is naar DoRego's te gaan. Daar bestellen we weer een portie kip met friet en een salade. Vandaag is weer een goede frieten-bakker aan het werk (het vlees is altijd goed maar de friet zijn de ene dag beter dan de andere).

's-Avonds doen we onder het genot van een biertje een zoektocht naar een verscheper die onze motoren kan verschepen. Online schiet je niet veel op, we zullen ter plekke (in Zuid-Afrika) moeten gaan informeren naar de mogelijkheden.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us