Een bezoek aan de motorclub

No Comments 1159

Dag 2 Sommerset West, Zuid Afrika
We willen vandaag naar de Tafelberg. Helaas blijkt die, vanwege het weer gesloten. Dan maar eerst naar de supermarkt om boodschappen te doen. Dan kunnen we ondertussen bedenken wat we vandaag willen doen.

Uiteindelijk besluiten we rustig aan te doen vandaag. We computeren wat en na de lunch stappen we weer op de motor en rijden naar het industrie terrein. Daar zitten 3 outdoorzaken. We bezoeken ze alle 3 en vinden uiteindelijk een geschikt koeltasje en spanbanden. Met onze nieuwe buit keren we huiswaarts om daar nog wat te zonnen en te computeren.

Als het etenstijd is maken we een portie Indiaas, ons plan is voor 2 dagen te koken. Uiteindelijk moeten we de grootste pannen erbij pakken anders past het niet. We scheppen onze borden 2 keer vol en dan moeten we zoeken naar de grootste tuperware bak. Morgen hebben we zeker nog meer dan genoeg voor avondeten.

Na het eten gaan we naar de motorclub. Cheryl heeft ons uitgenodigd langs te komen op de wake van een onlangs overleden (geen ongeluk), 52-jarige, motorrijder. De hele club zit daar te drinken en kletsen. Als wij om 20 uur aankomen is de groep aardig uitgedund. Nog een man of 35 zitten er. Maar dat mag de pret niet drukken. We kletsen wat met de mannen en vrouwen die er zitten en staan bij het kampvuur, best wel weer eens gezellig een avondje motorclub.

0 Comments

Create Comment

Fields with * are required.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us