Longest Way Round
Displaying 46-50 of 493 results.

Laptop installatie

Surrey, Canada No Comments 1106
summaryImage Ook al vinden we het reuze gezellig het is tijd om Bryan en Carolyn te verlaten. Morgen vertrekt Bryan zelf ook op vakantie en we willen hun een avondje alleen gunnen. Daarnaast willen wij graag ook onze laptop installeren en daarvoor hebben we internet nodig en zijn we erg ongezellig. We willen echter niet Canada verlaten zonder de laptop een keer gebruikt te hebben om niet voor vervelende verrassingen te komen in de USA. Dus blijven we vandaag in de omgeving van Vancouver.We ruimen onze spullen op en bij het inpakken kan ik een fel rode plastic tas niet vinden. Een rode tas zul je toch wel zien zou je zeggen. Ik vraag Bryan of ik in de werkplaats mag kijken maar omdat hij aan de telefoon is moet ik even wachten. Later zie ik Bryan naar buiten de straat op lopen. Hij komt terug met de mededeling dat hij bij het afval gekeken heeft op zoek naar mijn tas. Ohh zeg ik maar de tas is niet leeg.

Motoronderhoud

No Comments 1068
summaryImage We zouden vandaag best wel vroeg willen opstaan voor het motoronderhoud maar na 15 blikjes Hell's gate volgt een Hellish morning. Als Bryan om 8:30 naar beneden komt zegt hij, I'm feeling a bit off. Ik kan een lach niet onderdrukken, Sander had het ook al over hoofdpijn vanochtend voor hij zich nog eens omdraaide in bed.Rond een uurtje of 10 is iedereen een beetje bij zijn positieven gekomen en gaan we aan de slag. Sander gaat beginnen aan zijn achterband. Hij wil die van binnen uit plakken om het laatste lek te dichten. De nieuwe Motion Pro Bead Breaker wordt erbij gepakt en daar gaat hij.Ondertussen staat mijn motor op de brug en begin ik met het onderhoud van mijn motor, het luchtfilter moet vervangen worden, een klusje wat zelfs ik kan. Vervolgens moet de olie eruit. Af en toe schakel ik een hulplijn in (Bryan of Sander) maar verder kan ik me aardig redden met het onderhoud. Sander is ondertussen nog altijd aan het worstelen met zijn achterband.

Een dag vol met successen

1 Comments 1076
summaryImage Vandaag zijn we vroeg uit de veren. Sander gaat namelijk om 9 uur bij de vestiging van Vancouver Laptops voor de deur staan waar ze zaterdag die hele mooie laptop op de site hadden staan. Mijn plan is misschien een beetje gemeen maar we gaan kijken of hij de winkel in kan stappen naar de laptop kan lopen (het zijn allemaal refurbished laptops en er is dus maar 1 exemplaar van) en kan zeggen deze wil ik. En omdat mijn motor ook veel tijd kan kosten ga ik op 9 uur bij Shail's op de stoep staan.Bij Shail's aangekomen blijkt dat hij de kop niet zelf kan maken, dat gebeurt bij een machine shop. Hij belt de man van de machine shop en die zegt dat als we de kop vandaag op tijd brengen hij hem vandaag nog wel kan maken. Dat is goed nieuws maar omdat we moeten rijden met de kop wil ik even wachten wat Sander wil, halen we de kop bij Shail's eraf, bij Bryan of bij de machine shop.Om 10 uur komt Sander ook aan bij Shail's met een grijns op zijn gezicht.

Relax

No Comments 1089
summaryImage Daar staan we dan in ons tentje halverwege de tuin van Bryan en Carolyn.Omdat we vandaag toch niet veel kunnen doen doen we lekker rustig aan. Bryan kijkt in de ochtend naar mijn motor. Hij draait de rechter bougie los en zegt die is prima. Dat is al een hele opluchting het gaat dus maar om 1 kant. Hij probeert de linker kant en na nog niet eens een kwartslag zegt hij jup je hebt een probleem. Hij draait de bougie er weer in. Daarna helpt hij ons met nog wat kleine dingen, hij controleert de rechter carburateur van mijn motor en constateert dat die er goed uit ziet. Daarna is Sander zijn motor aan de beurt. Na een proefritje is Bryan (die gediplomeerd Harley monteur is en zelf onder andere een BMW R100 heeft) van mening dat het probleem van Sander zijn koppeling aan de kabel ligt. Die wordt dus flink gereinigd en daarna rijdt de motor inderdaad weer een stuk beter.In de middag hangen we een beetje in de tuin.Ik lees een boek en Sander rommelt nog wat aan zijn motor.

Bryan en Carolyn

Surrey, Canada No Comments 1070
summaryImage Helaas hebben we geen antwoord van Dan maar gelukkig wel van Bryan (tent space). Sander belt Bryan op en ze spreken af dat hij tussen 13 en 14 laat horen of we in de tuin kunnen slapen. Dat moet hij namelijk wel eerst overleggen met zijn vrouw Carolyn. Met een iets beter humeur pakken we onze spullen weer in en gaan rond check-out time van de camping weg.Erg ver komen we in eerste instantie niet. Na 20 meter rijden bedenk ik me dat Sander zijn achterband niet heeft opgepompt. En omdat die langzaam leeg loopt is dat wel iets wat we dagelijks moeten doen. We stoppen dus weer, maken de koffer open, pompen de band op, en doen een poging 2 om hier weg te komen.Vandaag gaat ons rondje langs de grotere warenhuizen en winkelcentra. De eerste is een soort Macro daar hebben ze niets voor ons. De mall waar we erna heen gaan blijkt de verkeerde te zijn. Maar het info center leert ons wel iets, laptops, die koop je hier namelijk bij de London Drugs.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us