Longest Way Round
Displaying 31-35 of 493 results.

Grand Teton National Park

Montpelier, Idaho, USA No Comments 1180
summaryImage Wat is het koud!!!! Als we 's-ochtends de tent uit kruipen blijkt dat niet enkel aan ons gevoel te liggen.De motoren zitten onder de rijp, het voelde dus niet alleen koud het was koud. Pas als het zonnetje boven de bergen uit komt wordt het iets beter. Maar dan nog staan we te springen om warm te blijven.Op de camping staat ook een stel met 5 paarden. Hun vakantie bestaat uit lange tochten maken met de paarden. Het stel vertrekt voor ons naar huis en we zien dat ze een hele mooie trailer hebben, aan de voorkant is het een woon gedeelte en achterin staan 2 paarden. Ze rijden dus wel met 2 auto's en trailers, de andere auto trekt een normale paardentrailer met daarin 3 paarden.We kruisen de doorwading weer en rijden terug naar de hoofdweg. Allereerst stoppen we bij het visitorcenter om onze watervoorraad aan te vullen en dan gaan we op weg naar Grand Teton National Park.

Yellowstone dag 2

Sheffield national forest, Wyoming, USA No Comments 1061
summaryImage Of het het feit is dat we tegen de tijdzone in reizen of omdat we tussen de bergen staan weet ik niet maar voor de verandering wordt ik pas om 7 uur wakker. Omdat Yellowstone weer lonkt pakken we snel alle spullen in en rijden terug via het tankstation het park in.We beginnen met een rondwandeling bij de Mammoth hotsprings.Ze hebben hier diverse terrassen met hotsprings waar je langsaf kunt wandelen.Ook kun je nog een scenic drive doen, nu dacht ik dat betekent langs de hotsprings afrijden maar dat bleek niet helemaal te kloppen. Je kunt naar boven rijden en daar kun je dan weer wandelen.Na deze 2 wandelingen gaan we verder richting het Norris Basin. Daar kun je weer kiezen voor 2 wandelingen. Wij kiezen voor de korte, de porselein rondwandeling.Vooral de kleuren spreken ons erg aan.We verlaten de boardwalk dan ook pas als onze magen echt beginnen te protesteren.Een stukje verderop is een picnic plek, daar eten we de rest van de broodjes worst op.

Yellowstone

Gardiner, Montana, USA No Comments 1362
summaryImage Vandaag gaan we naar Yellowstone met een volgeladen topkoffer met eten en een volle tank verlaten we Cody. Bij het tankstation komen we wederom een nieuw type benzine tegen, octaan 85,5!Het is nog 50 miles tot de entree van het park en eenmaal binnen klimmen we meteen tot 2000 meter hoogte. Best fris hier boven!We beginnen met de loop richting het noorden. Eerste bezienswaardigheid op deze route zijn de Mud Vulcanos. We ruiken ze al eerder dan dat we ze zien. Onderweg komen we namelijk al de nodige zwavel putten tegen.Bij de Mud Vulcanos is een korte wandelroute uitgezet. Het enige wat erger stinkt dan deze zwavel putten zijn de WC's die ze hier hebben staan. Het is dat ik echt moet plassen want anders had ik wel een andere WC opgezocht. We lopen de route met de klok mee, de minst steile richting volgens het bord en al snel zien we de eerste blub omhoog komen.En even verderop een volgende poel.Ook zijn er wat rustigere watertjes.

Onderweg naar Yellowstone

Cody, Wyoming, USA No Comments 1104
summaryImage Het is gisteravond begonnen te waaien en niet meer gestopt. Het is nog altijd erg winderig als we de tent uitkomen, daardoor is het ook een stuk frisser. We bedanken John en Pat voor het delen van de kampeerplek en vertrekken via de snelste weg naar Cody.Het begin van de route gaat via de interstate. Een tweebaans snelweg met max snelheid 80 miles per uur (iets van 130), zo hard gaan wij niet maar toch schieten we aardig op.We stoppen enkel voor benzine en boodschappen. Omdat we naar Yellowstone gaan morgen moeten we voor meerdere dagen eten in slaan. De topkoffer zit dan ook bomvol voedsel als we de weg weer op gaan.Tussen ons en Yellowstone ligt nog een andere bergketen. Als we van de interstate af gaan gaan we via haarspeldbochten de bergen in.We stijgen tot 2000 meter, gelukkig is de wind ondertussen gaan liggen en is het dus redelijk aangenaam hierboven.Het dal aan de andere kant wordt vooral opgefleurd door de prachtige herfstkleuren.

Rushmore, haarspeldbochten en Devil's tower

Devil's Tower, Wyoming, USA 0 Comments 1125
summaryImage We staan vroeg op want vandaag staat er weer een drukker dagje op het programma. We beginnen met het bezoeken van Mount Rushmore.Nou ja vanaf de weg dan want 22 dollar om te mogen parkeren en de stenen van dichtbij bekijken daar hebben we geen zin in.Na de nodige foto's van het viertal beginnen we aan de scenic routes van het Custer State park. Het begint al voor we het park inrijden met 2 kurkentrekkers achter elkaar.Daarnaast zijn er tal van hele smalle tunnels, het is steeds 1 baan en je kunt niet echt lekker van te voren zien of er iets aankomt.We beginnen in Custer State park met de wildlife loop, we gaan niet voor het wild enkel voor de leuke bochten. Maar als je dan toch een bison tegen komt kun je die niet zomaar voorbij rijden.Of wat zeg je van dit schattige wild?Ook komen we hertjes tegen maar die zien we enkel vanuit de verte.Aan het eind van de wildlife loop komen we nog deze meneer tegen.Geduldig ligt hij te wachten tot de prairie dog uit het holletje komt.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us