Longest Way Round
Displaying 36-40 of 493 results.

Badlands national park

Badlands National Park, South Dakota, USA No Comments 1042
summaryImage Het is tijd voor een dagje rustig aan. Vandaag gaan we dan ook nergens heen, nou ja met de tent dan, wij zelf gaan wel op stap. Omdat we niet hoeven in te pakken kunnen we een keer 's-ochtends douchen, een echte luxe voor ons want meestal moeten we, in verband met het inpakken van de handdoeken, aan het eind van de middag douchen. Na de heerlijke douche loop ik, tussen alle konijntjes door (wat zitten hier veel konijntjes en ze zijn helemaal gewend aan mensen en lopen dus rustig voor je voeten) naar de receptie. 's-ochtends maakt de eigenaar koffie en als je wil mag je die komen halen. Ik maak een praatje met de eigenaar en begroet 3 van zijn 5 katten, waar de andere 2 zijn weet hij ook even niet. De eigenaar is een wat oudere man die graag een praatje maakt, voeg daar zijn dierenrijk aan toe (5 katten en een hond) en ik blijf graag even hangen om alle dieren aan te halen. Uiteindelijk keer ik dan toch terug met 2 koppen koffie en kunnen we aan het ontbijt.

Diesel

Rapid City, South Dakota, USA No Comments 1140
summaryImage Ik kijk op mijn horloge en schiet overeind 7:30! Tijd om op te staan! En dat terwijl het nog zo koud is. Het zonnetje is wel al bijna boven de heuvel uit gekomen dus zometeen wordt het vast warmer.Als we klaar zijn met ontbijten is de tent nog niets droger geworden, de zon mag dan wel schijnen, erg veel droogkracht heeft deze nog niet. We besluiten de binnentent er toch maar in te laten want vanmiddag is het vast wel weer warm en dan is de tent zo droog.We trekken weer verder naar het zuiden over de rechte wegen van North Dakota.Omdat het rijden best eentonig is hebben we wederom beide een muziekje op gezet en zo vliegen de miles voorbij.In Bowman moeten we even stoppen om te tanken. We stoppen bij het tankstation en ik vlieg eerst naar binnen om te plassen. Als ik even later weer buiten komt staat Sander al klaar bij de motoren. Ik denk nog even dat ik zo traag ben dat hij al klaar is met tanken maar nee hoor. Een klein probleempje zegt hij, Sander heeft 0.

Een meevallertje

Theodore Roosevelt National Park, North Dakota, USA No Comments 1121
summaryImage Omdat we vandaag maar 160 km hoeven te rijden slapen we uit dan is het meteen een stukje warmer. De lucht is dan ook al stralend blauw als wij eindelijk opstaan. Tijd om rustig aan in te pakken en richting Canada te rijden.Na een blik op de kaart besluiten we de route iets aan te passen. Dan kunnen we via Writing Rock, geen idee wat het is maar het staat op de kaart als toeristisch iets en aangezien het feit we toch tijd zat hebben gaan we ontdekken wat het is.Voor de verandering zetten we dus weer koers naar het noorden.Vlak voor de grens slaan we af richting het oosten om North Dakota binnen te rijden. Meteen al gaan we in de remmen, een meertje in het midden van de prairie!Een stuk verderop zien we nog een meertje, eentje die zwart ziet van de eendjes. Een betere plek om alle eendjes zwemmen in het water te zingen is er niet!Rond 11:30 komen we aan bij Writing Rock. We gaan eerst maar eens bekijken wat het is.

Montana blijft mooi

Culbertson, Montana, USA No Comments 1035
summaryImage We hebben niet best geslapen. Het bed lag anders dan de matjes, de kussens waren veel te dik, de trein maakte herrie, het was te warm en ga zo maar door. We hebben beide middernacht gezien en 4 uur en 5 uur en 6 uur en om 7 uur maar opgestaan. Gelukkig is het wel droog buiten dus we pakken de regenkleding weer in en gaan vroeg op pad.Omdat het nog zo vroeg is is het best koud, dat is niet lekker rijden en de dikke mist maakt het zicht soms erg slecht maar het levert wel mooie plaatjes op als de lucht ook weer wat blauw wordt.Omdat het zo koud is (3 graden) stoppen we om de haverklap om foto's te maken, een muziekje op te zetten of enkel onze handen te verwarmen.We hadden gepland om in Wolf Point boodschappen te doen maar aangezien het zo koud is besluiten we in Glasgow op te warmen met een rondje supermarkt. Als we na een uitgebreid rondje zo zie je alles weer buiten staan is het kwik 4 graden gestegen naar een wat meer aangename 10 graden ondertussen.

Het regent pijpenstelen

Malta, Montana, USA No Comments 1403
summaryImage Voor de verandering is het weer eens flink afgekoeld. Maar gelukkig is het droog. We trekken meteen alle jassen aan en ruimen de boel op. Ondertussen komt de zon langzaam tevoorschijn.Met het zonnetje erbij warmt het op naar 6 graden. Sander sluit zijn Gerbing toch maar aan maar ik besluit zonder te gaan rijden.Voordat we in Shelby zijn, zijn we al 2 keer gestopt. Een keer om toch maar mijn jasverwarming aan te zetten en meteen een muziekje op te zetten (de weg is recht, de weg is vlak, en de omgeving is mooi maar weinig veranderlijk).En een keer om onze regenkleding aan te trekken, want dat zonnetje waarin we vertrokken, die is in Cut Bank achter gebleven. Nu hadden we wel al gezien op het internet dat er vandaag over de dag verspreid buitjes zouden zijn maar deze buitjes zijn erg genoeg om goed nat van te worden.De weg gaat recht naar het oosten, door de prairie, en waar we ook kijken de lucht is een grote grijze massa. Er lijkt geen eind aan te komen net zo min als aan de regen.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us