Longest Way Round
Displaying 491-493 of 493 results.

Familiebezoek

No Comments 1122
summaryImage Gisteren helemaal vergeten te vermelden dat we de finish van de tour de Paris / Nice hebben gepasseerd. En ook het halve parcours hebben gereden! We vroegen ons al af waarom er zoveel politie op straat was. Pas bij het passeren van de finish hadden we door waarom...We worden wakker in ons hotel in Saint Gaultier. Ik wil nog even de pannenset uit de motor koffers halen om die even af te wassen. Ik kom beneden, trek de deur open staat er aan de andere kant een grote zwarte hond. Ik schrik zo dat ik de deur weer dicht doe. Maar ja ik wil er wel door. Dus toch maar weer de deur open, en ja hoor hij staat er nog, kwispel de grote zwarte hond. Het blijkt een schat te zijn die enkel steeds zijn tanden laat zien maar ondertussen vrolijk kwispeld. Als ik de deur naar het hotel weer open doe vliegt hij de gang op. Nou ja prima dan kan ik aan de andere kant het hotel uit om bij de motor te komen. Ik krijg de hond alleen niet meer terug in het restaurant gedeelte want luisteren doet ie niet.

Champagne

No Comments 1163
summaryImage Vandaag een lange dag gemaakt. We begonnen in Laon. Na en douche in onze caravan douche gingen we eerst maar ontbijten. We komen buiten en alles is wit! Van de rijp wel te verstaan niet dat het gesneeuwd heeft. Na een, toch ietwat karig, ontbijt doet Sander eerst onze kettingen stellen, daarna is het toch echt tijd om te vertrekken.Het is koud, maar de lucht is strak blauw. Het zal vast wel snel warmer worden. We schakelen de handvat verwarming aan en koersen richting Saint Gaultier. Onderweg komen we veel begraafplaatsen en herdenkingsplekken van de eerste wereldoorlog tegen, we stoppen om er even de tanks te bekijken en koersen dan verder naar onze eerste outdoor-cooked-lunch. Een soepje gaat er wel in want al wordt het wel al warmer echt heel aangenaam is het toch nog niet.Na de lunch break, verrassing, nog 450 km te gaan, dat is langer als google maps voorspeld heeft want die zei dat de totale route slechts 423 km was.

Ready, set, go

No Comments 1049
Vandaag was onze eerste dag van de grote reis. We beginnen de dag met wat laatste inpak en opruim hektiek. Langzaam aan druppelen ook de uitzwaaiers binnen, Sander zijn ouders als eerste want die hebben ook de dubieuze eer een auto vol troep mee te mogen meenemen. Daarnaast zijn ook Corne (BMW GS Club), Fred (The Renegades), Marc, Sjef en Quinten ons komen uitzwaaien. Jammer dat Thijs ziek was anders hadden we die graag ook nog een knuffel gegeven (en Annemiek uiteraard ook).Nadat ons huis leeg is, en de vuilcontainer bomvol, kunnen we vertrekken. Nog even de sleutels afgeven, een laatste foto shoot en daar gaan we. Of in ieder geval we doen een poging. Vooral ik (Marianne) ben niet gewend aan zoveel gewicht achterop en heb het gevoel op mijn achterwiel te rijden. Ik haal de bocht maar net....Fred rijdt het eerste stuk met ons mee. Daar gaan we dus als een optocht van 3 motoren, Breukelen door en de snelweg op. We volgen de snelweg tot Raamsdonkveer.

Search In Posts
Headlines
  • 2015-10-23 Camper avontuur ten einde
  • 2015-09-26 Yellowstone pictures online
  • 2015-09-17 Triplog updated
Recent Posts
Popular Posts
Archive
Current Album
Follow Us
on Facebook by Atom feed by Email
Question? Remarks? You're more than welcome! Just contact us